כריך פועלים מושלם

לכולנו ברור מעל לכל ספק שאין כמו אוכל של בית. כך אנחנו שולטות על הטריות, על הגיוון, ההגיינה וחומרי הגלם האיכותיים. לפעמים אוכל של בית זה ספגטי בולונז מושקע, לפעמים פנקייק, לפעמים קציצות עסיסיות. ולפעמים, כשרוצים להפתיע, מדובר בכריך מושלם עם גבעות של נקניק. כי סנדוויץ' הוא מזמן לא רק 'אוכל רחוב' ומדי פעם הרבה יותר מתאים לנו לקבל את כל השפע בתוך הבית פנימה בנוחות שלנו. המצרכים: ג'בטה/באגט כפרי טרי חרדל דיז'ון או רגיל של מותג שופרסל מעט מיונז מעט רוטב צ'ילי חמוץ מתוק נקניק סלמי קוניאק שופרסל כתף בקר מעושן שופרסל מלפפון חמוץ, טבעות עגבניה ובצל סגול חסה ערבית שטופה של שופרסל ההכנה: פותחים את הג'בטה או הבאגט, מוציאים את הבפנוכו, מורחים מיונז וחרדל. מטפטפים רוטב צ'ילי. מניחים את החסה. מסדרים את פרוסות הנקניקים. מורחים עוד שכבה של חרדל ועליו מסדרים את שאר הירקות. סוגרים היטב. מעגלים וחוצים באמצע. בתאבון!

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

25 תגובות

  1. עדי דרמון לקס
    סבבה של רעיון לכריך.תודה

    סבבה של רעיון לכריך.תודה

  2. ליאת ק
    איזה כשרות יש..?

    איזה כשרות יש..?

  3. רותם שניצר
    אני לא חסידת הדור של שופרסל …

    אני לא חסידת הדור של שופרסל אבל לפני כמה ימים טעמתי סלט מטבוחה שלהם והוא באמת מומלץ. הפתיעו אותי לגמרי

  4. הדר פינקלשטיין
    כולי מתפתלת עכשיו מרעב בגללכם חח …

    כולי מתפתלת עכשיו מרעב בגללכם חח :) :)

  5. אביגיל
    עם כל האהבה לכריכים..באמת מכל הלב..הם …

    עם כל האהבה לכריכים..באמת מכל הלב..הם לא משתווים אף פעם לבולונז או קציצות

  6. עירית גיאת סיסו
    אם זה כריך פועלים... הולכת כרגע …

    אם זה כריך פועלים… הולכת כרגע להיות פועלת מהיום לכללללל החיים! :)

  7. מורן גלר יעקובי
    מארזי התה המפנקים שיש פה..זה משהו …

    מארזי התה המפנקים שיש פה..זה משהו חדש? עדיין לא הוציאו אותם???

  8. חני
    איכסה זה המון. קצת צניעות לא …

    איכסה זה המון. קצת צניעות לא הזיקה לאף אחת

  9. תהילה נפתלי
    איזה שילוב של רטבים אוויייי יאמייי …

    איזה שילוב של רטבים אוויייי יאמייי התעלפתי

  10. ויקי קגן גרנות
    אפשר ב 2 פרוסות לחם שחור …

    אפשר ב 2 פרוסות לחם שחור עבה. הכי מושלם

  11. שלומית פיטוסי
    איזה הר של נקניק..השמנתי רק מלהתסכל

    איזה הר של נקניק..השמנתי רק מלהתסכל

    • סנדרה
      להסתכל. קודם תלמדי לכתוב ברור בעברית.. ואף אחד …

      להסתכל.
      קודם תלמדי לכתוב ברור בעברית..
      ואף אחד לא מכריח אותך את יודעת

  12. פרידה אמויאל
    תנו רעיון לסנדביצ'ים חלביים... ... .. …

    תנו רעיון לסנדביצ'ים חלביים… … .. .לנקניק ובשר יש לי המון

  13. מעיין
    מה זה המארזי תה שמפרסמים כאן …

    מה זה המארזי תה שמפרסמים כאן בצד? איפה הם נמכרים??

  14. ענבר גודס
    אין ספק שנראה מעולה!!!! ואני הייתי …

    אין ספק שנראה מעולה!!!! ואני הייתי מורידה את החסה ומוסיפה אבוקדו- בכלל דליקטס!

  15. מור גרוסמן שבירו
    כמה עולה חרדל דיז'ון של שופרסל?? …

    כמה עולה חרדל דיז'ון של שופרסל?? לא נתקלתי במשהו כזה עד היום

  16. ליאת היזמי שטרית
    אפשר גם לעשות אותו כריך חם..אם …

    אפשר גם לעשות אותו כריך חם..אם מחממים את הנקניקים צריבה קלה על מחבת/פלטה

    • שרונה סטולרו
      אהה זה באמת רעיון לעשות אותו …

      אהה זה באמת רעיון לעשות אותו חם. ככה הוא יותר משביע בימים הקרירים

  17. דיאנה רזניק
    למה לדחוף דווקא את שופרסל??? יש …

    למה לדחוף דווקא את שופרסל??? יש נקניקים טובים מסוגים אחרים

  18. לישי חכמון
    ווווי נראה מהממוש! נוזל לי ריר …

    ווווי נראה מהממוש! נוזל לי ריר כמו שמיזמן לא נזל לי בגלל כריךךך

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק