משגע וממכר: תפו"א פריכים בתנור עם עשבי תיבול

מתכון נפלא לתפו"א אפויים בתנור עם עשבי תיבול, פריכים, בניחוח חמאתי רך

מרכיבים
3 שיני שום גדולות וכתושות
כפית שמן זית
כפית שטוחה פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור גרוס
עשבי תיבול כמו טימין ורוזמרין
תפוחי אדמה
קורט אגוז מוסקט מגורד
תרסיס שמן בטעם חמאה לשימון התבנית

ההכנה
מחממים תנור ל 200 מעלות.
מניחים את תפוחי האדמה אחרי ששימנו את התבנית.
(כדי לקבל את צורת ה "אקורדיון" יש לחתוך כל תפוח אדמה לפרוסות דקות, כמעט עד הסוף, אך לא ממש)
בקערה מערבבים היטב את יתר המרכיבים ויוצקים מעל באופן שווה. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום עם פתח קטן ליציאת האדים ואופים בערך 30-45 דקות.
מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות עד שתפוחי האדמה פריכים ומוכנים.

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

2 תגובות

  1. חסר פרטים כמה זמן אחרי.. מתי שמים תבלינים

    חסר פרטים
    כמה זמן אחרי..
    מתי שמים תבלינים

  2. עומר
    מה בדיוק יש ליצוק מעל?? כפית …

    מה בדיוק יש ליצוק מעל?? כפית שמן וכפית פפריקה? ניסיתי והמתכון יצא מזעזע ויבש. בכלל אין דמיון לתמונה….

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק