קלוי זה, קלוי זה לגמרי מדהים: מתכון הפלפלים של סבתא מינה

ביתי ועסיסי, עם טעם מדהים המתאים לכל מזג אוויר.
מתכון בהכנה קלה, עם תיבול פשוט. מומלץ להכין כמות גדולה כי ברגע שמתחילים לאכול אי אפשר להפסיק ולכן נגמר מהר

המצרכים:
פלפלים
שמן קנולה
מיץ מלימון טרי
מלח שולחן

ההכנה:
קולים פלפלים עבים על האש. מיד כשהפלפל קלוי מכל צדדיו, מכניסים אותו לסיר ומכסים במכסה תואם.
אחרי מספר דקות מפרידים את הקליפה מהפלפל (בלי לשטוף!)

הגשה:
על גבי הפלפל השלם מפזרים מעט שמן קנולה, מיץ מלימון טרי ומלח.
המלצה:
מי שאוהב מתיקות עדיף שישתמש בפלפל אדום.
מי שאוהב מרירות נעימה עדיף שישתמש בפלפל ירוק.
אופציה נוספת היא להשתמש בפלפלים במיני צבעים ואז הטעמים יתערבבו.

בתאבון!

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק