מתכון לביבות תפוחי אדמה של סבתא

מתכון טעים, קלאסי וביתי ללביבות תפוחי אדמה כמו של פעם. רכות מבפנים, שמנוניות במידה נכונה וקראנצ'יות מבחוץ

מצרכים ל- 20 לביבות בינוניות
5-6 תפו"א
בצל
2 ביצים
כפית מלח
מעט פלפל שחור טחון טרי
מעט מוסקט טחון
3 כפות קמח

אופן הכנה
קוצצים דק דק את הבצל
קולפים את תפוחי האדמה, מגררים גס בפומפייה. סוחטים בין הידיים את התוכן שנוצר. מעבירים לקערה עם הבצל הקצוץ.
מוסיפים ביצים, קמח, תבלינים. מערבבים היטב.
במחבת כבדה על גבי להבה בינונית מחממים שמן חצי עמוק. חשוב שהשמן לא יהיה חם מדי.
יוצרים צורות של קציצות מהתערובת. סוחטים שוב את הנוזלים, משטחים ומטגנים עד הזהבה כ- 4-5 דקות מכל צד.
מוציאים ומניחים על נייר סופג

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק