מוס קרמל מתוק-מלוח

מתכון מפנק למוס קרמל מתוק-מלוח, באדיבות חברת "מן", יצרנית הופלים והעוגיות.
מוס שמנת גבינה בשילוב עוגיות הקרמל החדשות של מן ועם טוויסט מלוח, שיכול להפוך כל חגיגה למושלמת, לקטנים ולגדולים.

מצרכים (לכ- 10 כוסות בינוניות):
2 חבילות שמנת מתוקה
1/2 גביע גבינת שמנת 30% שומן
1 חבילה אינסטנט פודינג ווניל
1/2 חבילת עוגיות מובחרות בטעם קרמל "מן" (300 גר' בחבילה)
50 גרם חמאה מומסת
1/2 כפית מלח גס
1/2 כוס סירופ מייפל איכותי

ההכנה:
1. במעבד מזון מפוררים את עוגיות הקרמל עד לקבלת פירורים קטנים ואחידים.
2. מחצית מכמות הפירורים מניחים בצד, ומחצית מפזרים על תבנית אפיה מרופדת. שופכים מעל את החמאה המומסת ואת המלח הגס ומערבבים היטב. אופים למשך כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ומצננים.
3. מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה והאינסטנט פודינג עד לקבלת מרקם יציב.
4. להרכבת המנה: בכל כוס מניחים מעט פירורים מלוחים ומזלפים מעט סירופ מייפל ומעל ממלאים ממוס השמנת והגבינה.
5. לסיום, מפזרים פירורים ומגישים לאחר שהקינוח התייצב לפחות שעתיים במקרר.

קרדיט צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי

הופק בשיתוף אתי בטיטו – מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור "הרשימות של אתי".

אודות אמא של

אתר הנשים והאמהות הגדול בישראל עם 850,000 גולשות בכל חודש ומועדון של 110,000 נשים. באתר ניתן למצוא לצד כתבות וראיונות עם קשת של כותבות כשלכל אחת הצבע, הייחוד, הכישרון והסגנון שלה. חלומות. הגשמה. פחדים. בישול. ילד ראשון שני או רביעי. זוגיות ושאר הנושאים שכל אישה אוהבת לקרוא

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק