כרובית שלמה צלויה בתנור

חלי ממן, בעלת רשת קבוצות תמיכה להעצמה ואורח חיים בריא, המפעילה כיום 400 קבוצות תמיכה בכל הארץ, מגישה מתכון למעדן קריספי, פריך ומחמם בטן

מצרכים
כפית אבקת מרק בצל
כפית רוטב סויה
כף מיונז קל
ראש כרובית בינוני טרי ויפה
חצי כפית פפריקה
חצי כפית פלפל לבן טחון
רבע כפית כורכום
חצי כפית אבקת שום

ההכנה:
מחממים תנור לחום של 180-200 מעלות.
בסיר מלא במים רתוחים לבשל את הכרובית 1/3 בישול, כשהיא עם התפרחת כלפי מטה, כ- 10 דק' עד שהיא בדרך להיות רכה, אבל לא יותר מדי.
להוציא מהמים ולסנן.
לערבב את התבלינים לתערובת אחידה. לעסות היטב את הכרובית השלמה בתערובת התבלינים.
להניח בכלי מתאים ולכסות בנייר אלומיניום.
לאפות כ- 50 דקות, להסיר את הכיסוי ולהמשיך אפייה עוד 10 דקות עד צלייה וקבלת גוון שזוף.
תוספת חינמית

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק