טירמיסו משגע בכוסות אישיות

מתכון קלאסי מפנק לקינוח הגבינתי-שמנתי. עשיר בקרם מסקרפונה וניחוח קפה, בהכנה מהירה ללא ביצים וללא זמן תנור

מצרכים:
בישקוטים
שמנת מתוקה
1/2 כוס אספרסו
גביע גבינה לבנה 9%
גביע גבינת מסקרפונה
כפית ליקר קפה
חצי כוס סוכר
אבקת קקאו
קפה נמס מגורען

ההכנה:
שוברים את הבישקוטים לחלקים. מערבבים את כוס האספרסו עם הליקר בקערה. טובלים קלות את הבישקוטים. מחלקים חצי מהם בין הכוסיות.
בקערה בינונית מערבבים גבינה לבנה, מסקרפונה, שמנת וסוכר, עד שנוצר קרם חלק ואחיד. יוצקים את התערובת על הבישקוטים.
מפזרים את שאר הבישקוטים שנותרו על גבי התערובת ומעליה ממשיכים למזוג את הקרם.
זורים מלמעלה במסננת קקאו ואבקת קפה נמס מגורען.
ניתן לפזר גם קוביות פרי או פולי קפה (לקישוט).

אודות כרמית לוי

אוהבת להכין, לנסות, להריח, לגעת, להתנסות, להתלהב. אומנות ואוכל נמצאים תמיד בראש סדר העדיפויות שלי

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק