לביבות קוטג' רכות

מתכון עם פטנט של כוהנת הדיאטות חלי ממן ללביבות בטעם משגע, נמסות מבפנים ופריכות מבחוץ

מרכיבים
ביצה אחת
שליש גביע קוטג' 3%
2 כפות שטוחות פירורי לחם
מעט פלפל שחור

אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים ומשאירים למנוחה מס' דקות.
מרססים תרסיס שמן על מחבת עם ציפוי non stick ומטגנים את הלביבות משני הצדדים.
ניתן לשדרג עם עשבי תבלין כמו בזיליקום, שום, בצל קטן קצוץ, פטרוזיליה

5 לביבות (כל הכמות שנוצרת) +סלט +כף אבוקדו = ארוחת ערב

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

2 תגובות

  1. רומי
    כמה קלוריות? ו5 לביבות זו ארוחת …

    כמה קלוריות? ו5 לביבות זו ארוחת ערב?

  2. חנה ואטס
    עם גבינת "טוב טעם" 3% יוצא …

    עם גבינת "טוב טעם" 3% יוצא טעים יותר

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק