עוגת שוקולד מושחתת מ 3 מרכיבים בלבד

המתכון האולטימטיבי לעוגה רכה, שוקולדית, קרמית ומושחתת במינימום מאמץ, מ 3 מרכיבים בלבד

מצרכים
200 גרם חמאה רכה
550 גרם שוקולד מריר מאיכות טובה
5 ביצים

ההכנה
ממיסים שוקולד וחמאה בסיר קטן על אש נמוכה עד המסת השוקולד.
במקביל מקציפים ביצים עד שהן תפוחות בקערת מיקסר.
מחממים תנור ל 180 מעלות.
מרפדים תבנית 24 בנייר אפייה.
מקפלים את 2 התערובות יחד ושופכים את הבלילה בעדינות לתבנית.
את תבנית העוגה מניחים בתבנית גדולה יותר עם מים חמים. אופים כ 20-25 דקות.
מצננים בטמפרטורת החדר חצי שעה. מעבירים למקרר ל 4 שעות.

אודות כתבת מערכת

אתר הנשים והאמהות הגדול בישראל עם 850,000 גולשות בכל חודש ומועדון חברות עם מעל ל 110,000 נשים. באתר ניתן למצוא לצד כתבות וראיונות גם קשת של כותבות כשלכל אחת הצבע, הייחוד, הכישרון והסגנון שלה. חלומות. הגשמה. פחדים. בישול. ילד ראשון שני או רביעי. זוגיות ושאר הנושאים שכל אישה אוהבת לקרוא

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק