מתכון משגע לכנאפה של שף אסף גרניט

רוצות להפתיע עם קינוח טעים ומקורי לחג השבועות? בא לכן לגוון ולהכין מנה אחרונה שהיא לא עוגת גבינה? בדיוק הזמן למתכון איכותי ומשגע לכנאפה

מרכיבים
600 גרם שערות קדאיף
100 גרם חמאה מומסת
800 גרם גבינת מוצרלה
200 גרם פיסטוקים קלויים לקישוט
כוס סוכר
כוס מים
חצי לימון
כף אחת של מי ורדים

ההכנה
ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף.
מרפדים את המחבת בתחתית עם חצי מכמות שערות הקדאיף, יוצקים מעל את גבינת המוצרלה ומפזרים את שערות הקדאיף שנותרו.
שמים על אש נמוכה למשך 3 דקות, הופכים את הכנאפה ומשאירים על אש גבוהה 3 דקות נוספות.

קרדיט צילום ישראל כהן רשת נעמן. כנאפה באדיבות שף אסף גרניט

קרדיט צילום ישראל כהן רשת נעמן. כנאפה באדיבות שף אסף גרניט

הכנת מי סוכר
מביאים לרתיחה כוס סוכר, כוס מים, מיץ מחצי לימון ומי ורדים ומורידים מהאש
יוצקים מעל הכנאפה ומקשטים עם פיסטוקים קלויים מלמעלה

המתכון מאת שף אסף גרניט, יועץ אסטרטגי של רשת 'נעמן'

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

2 תגובות

  1. איך אפשר ליצוק גבינת מוצרלה על …

    איך אפשר ליצוק גבינת מוצרלה על איטריות הקדאיף אם מוצרלה באה בגושים מוצקים?

  2. שרית
    איך הופכים את הכנאפה בשלב הראשון …

    איך הופכים את הכנאפה בשלב הראשון מבלי שהיא תתפרק??

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק