מתכונים לארוחת בוקר טבעונית

קשה להאמין באיזה תענוג מדובר! שף אסי דלק ממסעדת "אום כולתום" מסביר איך להכין ארוחת בוקר טבעונית משובחת

אנטיפסטי על האש- רבעי תפוחי אדמה כ- 25 דק' בתנור ,200 מעלות בתוספת מעט שמן זית, מלח פלפל, 2 שיני שום כתושות ותבלין קייג'ין (תערובת דרום אמריקאית). רבעי בטטות באותה מרינדה עם טייג'ין ונגיעת סילאן תמרים, 17 דק' בתנור, 200 מעלות. לאחר מכן צולים בגריל יחד עם גמבה, בצל ועגבניה.

שיפודי ארינג'י "פרגיות"- שיפודי פטריות ארינג'י, שמן זית, סומק בלאדי, כמון, פפריקה מתוקה, פלפל שחור גרוס, מלח ים, שום כתוש, 2 ענפי טימין ונגיעת עמבה.
חותכים פלפל אדום, בצל, עגבניות שרי לרבעים ומשפדים ירקות ופטריות לסירוגין, משרים במרינדה לשעתיים-שלוש לפני הצלייה.

באבא גנוש- סלט חצילים – שורפים על האש חציל בלאדי, מצננים בצד מקלפים ומועכים את לב החציל, מוסיפים שן שום, חצי לימון, קורט מלח וחצי כוס טחינה גולמית.

באדיבות שף אסי דלק, מסעדת "אום כולתום",
מסעדת שף ים תיכונית טבעונית שמשלבת אוכל מנחם בלאדי על טהרת הטבעונות והבריאות בנגיעות של שף.
שדרות מוריה 60 חיפה 04-885-2227

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק