פריכה ומתפצפצת: מתכון לפשטידת עלי סיגר

חלי ממן, בעלת רשת קבוצות תמיכה להעצמה ואורח חיים בריא, המפעילה כיום 400 קבוצות תמיכה בכל הארץ, במתכון מיוחד למאפה עלי סיגר, פשטידה במחבת שכיף להכין

קרדיט צילום מעיין פלד, חלי ממן רשת קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא

קרדיט צילום מעיין פלד, חלי ממן רשת קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא

מרכיבים
פטריות
כף גבינה
ביצה
2 עלי סיגר קטנים
מלח ופלפל שחור

ההכנה
לערבב ביצה, כף גבינה, פטריות קצוצות, מלח ופלפל שחור. להשחים עלה סיגר גדול או 2 קטנים במחבת עם מעט תרסיס שמן. לשפוך את הבלילה, למלא בה, לקפל ולהמשיך להשחים.
שווה למנת פחמימה וחלבון וחצי גבינה

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

תגובה 1

  1. ליאת
    מושלם

    מושלם

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק