מאפה עלי סיגר במילוי אגוזים ותפוח צלוי

מגולגל בסטייל. מתכון של חלי ממן, בעלת רשת קבוצות תמיכה להעצמה ואורח חיים בריא, המפעילה כיום 400 קבוצות תמיכה בכל הארץ, למאפה עלי סיגר קראנצ'י, פשוט להכנה, במילוי קרמלי משגע

מצרכים
2 עלי סיגר קטנים או 1 גדול
תפוח בינוני
כפית דבש
3 אגוזי מלך קצוצים
שקית סוכרזית
קינמון

קרדיט צילום מעיין פלד, חלי ממן רשת קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא

קרדיט צילום מעיין פלד, חלי ממן רשת קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא

ההכנה
להניח על צלחת 2 עלי סיגר להפשרה.
לחתוך תפוח לקוביות קטנות.
במחבת עם מעט תרסיס להשחים את התפוח, להוסיף קינמון לפי הטעם ואת כפית הדבש. לערבב יחד עד שהכל מתקרמל. להוסיף את שקית הסוכרזית ואת האגוזים.
כאשר התפוח רך לסגור את האש.
לפתוח את עלי הסיגר, לשים חצי מהכמות בכל עלה ולגלגל.
למרוח בחלבון ביצה ולהכניס לתנור 180 מעלות עד להשחמה

שווה לפחמימה+פרי+שומן, מתאים לארוחת ביניים

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק