מתכון קיצי מפנק: מוס פיסטוק עם קרם פירות יער

מוס הפיסטוק עם קרם פירות יער וקדאיף של קייטרינג אלבה וטלי. הוא טעים, מרענן, עשיר בטעמים ובכלל לא מסובך להכנה. בתאבון!

קרדיט: מור יעקובינסקי כץ

קרדיט: מור יעקובינסקי כץ

מוס פיסטוק ושוקולד לבן
60 גרם מסת ג'לטין (10 גרם ג'לטין + 50 גר מים)
250 גרם חלב
100 גרם מחית פיסטוק
410 גרם שוקולד לבן מומס חלקית
12-15 גרם מחית פיסטוק
380 גרם שמנת מתוקה

ממיסים את הג'לטין במים.
בסיר מביאים לרתיחה את החלב ומוסיפים ג'לטין.
בקערה מניחים את השוקולד ואת מחית הפיסטוק ויוצקים מעל את החלב החם.
ממתינים מס' דקות וטוחנים בבלנדר מוט.
מוסיפים תמצית פיסטוק
מקררים ל 35 מעלות
מקציפים שמנת מתוקה לקצף רך ומקפלים לתערובת.
מעבירים לכד מזיגה

שערות קדאיף
250 גרם שערות קדאיף מפוררות
150 גר חמאה מומסת
80 גרם אבקת סוכר
100 גרם פיסטוק שבור גס
בקערה מערבבים היטב את כל החומרים עד שכל שערות הקדאיף מצופות היטב .
מפזרים בתבנית על נייר אפיה בשכבה אחידה דקה
אופים כ 15 דקות עד להזהבה

מחית פירות יער
300 גר פירות יער
100 גר אבקת סוכר
40 גר מיץ לימון
מניחים בסיר פירות יער ואבקת סוכר, מבשלים כ 10 דקות , טוחנים ומצננים היטב. מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם

הכנה:
בכוסיות אישיות מזלפים את המוס פיסטוק עד ל3/4 גובה הכוס
מעבירים למקפיא ל כ 30 דקות להתיצבות
מעל מניחים שיכבה של כ- 1/2 ס"מ מחית פירות יער ומעל מניחים שערות קדאיף עד גובה הכוס
ניתן לקשט בפירות יער טריים או דובדבן אמרנה

באדיבות קייטרינג אלבה וטלי

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק