מתכון קלאסי: עוגת תפוזים בטעם של פעם

תנו לנו רק עוגות תפוזים בחושות שמזכירות את הבית, במרקם ענני שנמס בפה ועושה נעים בלב. מתכון מנצח לאחת העוגות הקלאסיות. והכי חשוב לזכור בעוגות בחושות לא לאפות יתר על המידה, כי אחרת הן מתייבשות

מצרכים
כוס ורבע סוכר
3/4 כוס שמן קנולה
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
3 ביצים גדולות
כפית תמצית וניל
2 כפיות אבקת אפייה
2 כוסות קמח
גרידת קליפה מחצי תפוז

ההכנה
מקציפים ביצים וסוכר עד שמתקבלת תערובת תפוחה. את השמן מוסיפים בעדינות תוך כדי הקצפה.
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מוסיפים לתערובת מיץ תפוזים, גרידת תפוז, אבקת אפייה, קמח ותמצית וניל, בהדרגה עד שהתערובת אחידה. מעבירים הכל ל- 2 תבניות אינגליש קייק ואופים כ- 45 דקות

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק