קוקטיילים לשבועות

שילובי קוקטיילים לשבועות באדיבות זיו מנור מיקסולוג, לוודקה ואן גוך

וודקה הינו משקה אלכוהול שמשתלב עם כל מאכל. האפשרויות שלפנינו מכילים מוצרי חלב איכותיים עם וודקה איכותית בטעמים מיוחדים, והשילוב יוצר טעם מעניין ומקורי במיוחד לשבועות

קוקטייל לשבועות באדיבות וודקה ואן גוך Tipsy peach yogurt קרדיט צילום: יוגב רם

קוקטייל לשבועות באדיבות וודקה ואן גוך Tipsy peach yogurt קרדיט צילום: יוגב רם

בקוקטייל Tipsy peach yogurt היוגורט מתאפיין בטעם חמצמץ, שמשתלב היטב בחמיצות של הפטל ובמתקתקות של האפרסק. אחוזי האלכוהול שבוודקה ואן גוך מעצימים את החוויה ומדגישים את הטעמים.

40 מ"ל ואן גוך אפרסקים
500 גרם יוגורמה – יוגורט כבשים
250 גרם פירות יער אדומים קפואים
100 גרם פטל
שיפודי עץ
קרח

ההכנה:
מכניסים את הואן גוך, יוגורט כבשים ופירות היער האדומים לתוך בלנדר.
מפעילים עד לקבלת מרקם סמיך של ברד
הצעת הגשה:
שיפוד פטל

קוקטייל לשבועות באדיבות וודקה ואן גוך Milkey gin   קרדיט צילום: יוגב רם

קוקטייל לשבועות באדיבות וודקה ואן גוך Milkey gin קרדיט צילום: יוגב רם

בקוקטייל Milkey gin נשלב גבינת חלומי המיוצרת בעיקר מחלב פרה, צבעה לבן וזך ומרקמה עדין.
מאפייניה העיקריים של הגבינה הוא היכולת לטגן, לצלות או לאפות אותה כך שהיא משחימה ללא התכה גם בטמפרטורות גבוהות.
הטעם העדין הקריספי של החלומי לאחר הטיגון משתלב היטב בטעם גרגירי הערער שהינו התבלין העיקרי להכנת הג'ין.
את גבינת החלומי רצוי לטגן או לצלות על הגריל ללא שמן או חמאה.

60 מ"ל ג'ין ואן גוך
שוופס מי טוניק
300 גרם גבינת חלומי –מחלבת בית יצחק
לימון
קרח
קורנית

ההכנה:
מזיגה לכוס היי- בול עם 4 קוביות קרח את הג'ין וסגירה עם המי טוניק
חריכה של הרוזמרין באמצעות ברנר והוספה לכוס
חיתוך קוביות של חלומי
הצעת הגשה:
שיפוד חלומי וקוביות שלמות

קוקטייל לשבועות באדיבות וודקה ואן גוך  Punch for Shavuot קרדיט צילום: יוגב רם

קוקטייל לשבועות באדיבות וודקה ואן גוך Punch for Shavuot קרדיט צילום: יוגב רם

בקוקטייל Punch for Shavuot השתמשתי בגבינת גאודה – גבינה הולנדית מעושנת חצי קשה ויש בה אחוזי שומן גבוהים לכן היא עשירה בטעמה. זרעי הכמון המעניקים לגבינה טעם ייחודי ועשיר, טעם הגבינה העדין משתלב היטב בטעמי הפירות שבפונץ' ובטעם העדין של האמברוסיה.

60 מ"ל אמברוסיה אפרסק
20 מ"ל ואן גוך מלון
150 גרם גבינת תום
150 גרם גבינת גאודה מעושנת
3 תפוזים
3 תפוחים אדומים
100 גרם ענבים
נענע טרייה
קרח

ההכנה:
חותכים את התפוזים והתפוחים לקוביות
מניחים את הקוביות תפוחים ,התפוזים ואת הענבים בצנצנת , מוזגים את הואן גוך והאמברוזיה ומקשטים עם נענע מעל וסוגרים את הצנצנת
מניחים את הצנצנת 24 שעות בקירור
הצעת הגשה:
הגשה לצד רולים של גבינת תום וגבינת גאודה מעושנת

קוקטייל לשבועות באדיבות וודקה ואן גוך Dairy cream קרדיט צילום: יוגב רם

קוקטייל לשבועות באדיבות וודקה ואן גוך Dairy cream קרדיט צילום: יוגב רם

בקוקטייל Dairy cream נשלב שוקולד וודקה ויוגורט, שילוב מנצח. יוגורט עזים שהוא חמוץ מעט בטעמו עם כתר שוקולד מתוק, מה שיוצר קוקטייל מודגש בטעמים.

30 מ"ל אפטר חום – שוקולד בלגי
30 מ"ל ואן גוך קרמל
30 מ"ל יוגורמה – משקה יוגורט עיזים
100 מ"ל שמנת מתוקה
30 גרם קוקוס
150 גרם שוקולד מריר משובח

ההכנה:
מזיגה האפטר החום – שוקולד בלגי לשייקר עם 4 קוביות קרח, ואן גוך קרמל ויוגורט העיזים. משקשקים היטב עד שלא שומעים את הקרח.
גאנש שוקולד: מחממים מחבת, מוסיפים את השמנת ואת השוקולד המריר. מכבים את האש ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
הצעת הגשה:
הכנת כתר גאנש שוקולד עם קוקוס ומזיגה של הקוקטייל

אודות כתבת מערכת

אתר הנשים והאמהות הגדול בישראל עם 850,000 גולשות בכל חודש ומועדון חברות עם מעל ל 110,000 נשים. באתר ניתן למצוא לצד כתבות וראיונות גם קשת של כותבות כשלכל אחת הצבע, הייחוד, הכישרון והסגנון שלה. חלומות. הגשמה. פחדים. בישול. ילד ראשון שני או רביעי. זוגיות ושאר הנושאים שכל אישה אוהבת לקרוא

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק