מתכון של אלופים: ברוסקטה ביצת עין וסלמון

ארוחת בוקר מרעננת ומהירת הכנה. מתכון מפנק ומשובח במינימום מאמץ

מצרכים
למנה אחת:

2 פרוסות לחם כפרי/ חלה
מעט חמאה
כף ממרח ארטישוק
שמנת חמוצה
100 גר' סלמון מעושן פרוס
ביצה
מלח ופלפל שחור גרוס
שמן זית
עלי בייבי
עגבניות שרי
בצל סגול
רוטב טריאקי ומעט חומץ בלסמי

ההכנה
מטגנים קלות את פרוסת החלה/לחם כפרי. מורחים את ממרח הארטישוק, מעליו שמנת חמוצה ואת פרוסות הסלמון.
בקערה נפרדת מערבבים עלי בייבי, עגבניות שרי ופרוסות בצל סגול עם שמן זית, מלח, פלפל ורטבים.
מטגנים ביצת עין ומניחים מעל הסלמון, מתבלים במלח ופלפל ומעט עירית קצוצה.
בצלחת ההגשה מגישים את פרוסות הלחם עם הסלט המתובל

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק