כל גרגר בריאות: מתכון חומוס ביתי קלאסי

לכבוד יום החומוס הבינלאומי שחל ביום ראשון (13/5), יש לנו סיבה טובה לנגב חומוס (בדוך או בסיבוב) ולהגיש מתכון לחומוס ביתי ובריא באדיבות מותג הבלנדרים נינג'ה

זמן הכנה: 6 דקות, 4 מנות
מרכיבים
• שן שום, מקולפת
• קופסת שימורים של גרעיני חומוס מבושלים וסחוטים (שימור בנוזלים)
• 60 מ”ל מיץ לימון
• 60 מ”ל שמן זית
• כפית כמון טחון
• 1/8 פלפל קאיין
• כפית מלח ים

קרדיט צילום יח"צ

קרדיט צילום יח"צ

ההכנה
מכניסים את כל הרכיבים לתוך בלנדר /מעבד מזון לפי הסדר הרשום. מערבלים במשך 30 שניות או עד השגת הסמיכות הרצויה

אודות טוב שתדעי

טוב שתדעי הוא מדור הצרכנות של מגזין אמא של. טיפים, עצות, ידע ובעיקר "מה חדש בשוק". התכנים נכתבים ע"י צוותים מקצועיים מתוך החברות והגופים המובילים בישראל.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק