קסטה ביתית נוסטלגית במילוי וניל ושוקולד

קסטה ביתית! אחד הקינוחים היותר טעימים, כדי שלא נצטרך לרדוף אחרי המוכר בים. הטעם מווושלם. מתוך דף הפייסבוק הטעים "במטבח של יעלי" של יעל לוי המוכשרת

מצרכים
חבילת ביסקוויט קסטה או פתי בר

לקרם שוקולד:
שמנת מתוקה בטעם שוקולד
כף אינסטנט פודינג שוקולד
כף אבקת סוכר
כוס חלב

לקרם וניל:
מיכל שמנת מתוקה
כף אינסטנט פודינג וניל
כף אבקת סוכר
כוס חלב

מתוך דף הפייסבוק "במטבח של יעלי"

מתוך דף הפייסבוק "במטבח של יעלי"

ההכנה
מקציפים בנפרד כל אחת מהתערובות.
בתבנית מרובעת מרופדת בנייר אפיה מניחים שכבה של ביסקוויטים (אין צורך לטבול בחלב).
מלמעלה מניחים קרם שוקולד ומכניסים למקפיא לשעתיים. מוציאים, מורחים את שכבת הוניל ומסדרים שוב שכבה של ביסקוויטים. מכניסים למקפיא להתייצבות.
פורסים ונהנים

קליק למתכונים נוספים

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק