חביתה עם טעם: מתכון טבעוני בשיא הקלות

השבוע חל יום עשבי התיבול הבינלאומי, בדיוק ההזדמנות לתת פוקוס על העשבים החשובים ביותר שנמצאים מסביב ומוסיפים טעם למאכלים שלנו

מה צריך?
3/4 כוס קמח עדשים כתומות
2 כפות גדושות קורנפלור
1.5 כוסות מים/חלב סויה/ חלב שקדים
אבקת אפייה
כפית מלח
קורט פלפל שחור
½ צרור פטרוזיליה
4-5 גבעולי כוסברה
חופן תרד או קייל
3 גבעולי בצל ירוק

קרדיט צילום בועז לביא

קרדיט צילום בועז לביא

איך מכינים?
קוצצים דק את עשבי התיבול ומעבירים לקערה. את יתר החומרים טוחנים לתערובת חלקה. מוסיפים לקערה ומערבבים
משהים את התערובת כ 10-15 דקות.
מחממים כף שמן במחבת נון- סטיק טובה. יוצקים מצקת מהבלילה למחבת ומטגנים על חום בינוני עד שנוצרות בועות בחלק העליון.
הופכים את החביתה כאשר החלק התחתון מספיק יציב ומטגנים כ ½ דקה נוספת.

המתכון באדיבות יוספה בן כהן, מסעדת "מיץ מרק"
ברח' כצנלסון 49 גבעתיים,
ברח' ארלוזורוב 62 תל אביב,
ובקרוב גם ירושלים

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק