הגספצ'ו האולטימטיבי: מרק עגבניות קר

מתכון אדום עז למרק עגבניות קר ומרענן באדיבות רשת "סולתם"

מרכיבים (3-5 מנות)
5 עגבניות אדומות
2 מלפפונים (ללא עוקצים)
בצל קטן סגול
2 שיני שום
פלפל אדום חתוך לרצועות גסות
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ בן יין לבן
כף עלי פטרוזיליה
8 עלי זעתר
6-9 קוביות קרח
כף מלח וכפית פלפל שחור גרוס

להגשה:
2 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות
קוביות קרח
2 כפות שמן זית

מרק גספצ'ו קר. קרדיט צילום גל בן זאב

מרק גספצ'ו קר. קרדיט צילום גל בן זאב

ההכנה
מרתיחים מים בסיר גדול, מכניסים את העגבניות, חולטים שתי דקות. מוציאים וקולפים את העגבניות. חוצים אותן ומוציאים את החלק הבהיר.
מעבירים את העגבניות למעבד מזון.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים למחית חלקה ( אפשר להכין מראש ולאחסן במקרר)

ההגשה:
יוצקים את המרק לקערה, מעטרים במלפפון, מוסיפים קוביות קרח ומטפטפים קצת שמן זית.
מומלץ להגיש לצד לחם קלוי

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק