מנת שף: סלמון מקורמל על סלט אטריות יפני

חברת "אחוה" והשף אבי ביטון מגישים מנת דג עסיסי וסלט אטריות יפני, בשימוש טחינה גולמית. מנה מנצחת, קלת הכנה ומתאימה לארוחת צהריים או ערב ולאירוח חגיגי

מצרכים (ל-2 מנות)
2 פרוסות פילה סלמון
2 כפות סילאן
1/4 כפית חרדל
2 כפות סויה
כף שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל

לסלט
2 כוסות אטריות ביצים
צרור כוסברה
צרור בצל ירוק
2 גזר חתוך לגפרורים
2 פלפל אדום פרוס דק
צ'ילי טרי
חופן בוטנים

קרדיט צילום יח"צ/אבי ביטון

קרדיט צילום יח"צ/אבי ביטון

ויניגרט
1/4 כוס טחינה אחוה ללא מלח
2 כפות שמן שומשום
2 כפות סויה
1/2 כפית סוכר
1/4 לימון סחוט
כף שמן זית
קורט מלח

ההכנה
1. מערבבים את חומרי המשרה של הדג ועוטפים בו את הדג מעל הכיוונים. צולים את הדג במחבת. בינתיים מכינים סלט מכל חומרי הסלט למעט הבוטנים.
2. בבלנדר מוט מכינים את הויניגרט, מתבלים איתו את הסלט ומגישים את הדג לצד הסלט עם בוטנים מלמעלה

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק