את בעבודה, הילדים בחופש וחוגגים במטבח? כך ממזערים סיכונים

ההורים בעבודה, הילדים בחופש וכמובן – חוגגים. הנה מספר טיפים לשמירה על בטיחות הילדים במטבח במהלך החופש הגדול ובכלל:

• סכינים כמו גם כלי מטבח מסוכנים אחרים – יש להרחיק מהישג ידם של ילדים קטנים. יש לפנות ממגירות הסכו"ם את כלי המטבח החדים.
• חומרי ניקוי – יש להקפיד לנעול את הארונות שבהם מאוחסנים חומרי הניקוי מאקונומיקה ועד טבליות המדיח. כל חומרי הניקוי מסוכנים מאד במגע, שלא לדבר על הסכנה שבבליעתם. אם אין אפשרות לנעול את הארונות – יש לאחסן את חומרי הניקוי במקום מוגבה הרחק מהישג ידם של הילדים.

קרדיט צילום עידן גור

קרדיט צילום עידן גור

• חטיפים – כדאי להשאיר אוכל וחטיפים בהישג ידם של הילדים ולאחסנם בארונות התחתונים, כדי שיוכלו לאכול במהלך היום מבלי שיצטרכו לטפס על השיש או לעמוד על כסאות כדי להגיע לארונות העליונים.
• כלי פלסטיק – מומלץ לסדר בארון מיוחד כלי אוכל מפלסטיק לשימוש הילדים ללא חשש שישברו אותם. אפשר אף להכין מראש כלים חד-פעמיים כמו קערות לדגני בוקר, כוסות וכד'.
• המקרר – לפנות מדפים מיוחדים לשימוש הילדים ובהם להשאיר מעדני חלב, גבינות, פירות וכד'. אפשר גם להכין שם מראש צלחות עם אוכל מוכן.
• מיקרוגל – מומלץ ללמד את הילדים להשתמש במיקרוגל, למקם אותו בגובה המתאים לילדים לא לפני שבודקים האם המכשיר איננו פולט קרינה. בכל מקרה חשוב ללמד את הילד לא לבהות במיקרוגל במהלך החימום.
• ניקיון המטבח – אם הילדים רוצים לנקות את המטבח לאחר השימוש בו, סכמו איתם להשתמש רק במטלית ומים. אל תשאירו בהישג ידם מטליות ספוגות בחומרי ניקוי העלולים לפגוע בהם. חשוב גם לא להשאיר בהישג ידם אביזרי ניקוי חדים העלולים לשרוט ולפגוע בארונות ובמשטחי השיש.

באדיבות רשת מטבחי דקל

קליק לאתר
סניפים: שדרות הסהנדרין א.ת יבנה, סוקולב 86 רמת השרון, בורסקאי 1/6 באר שבע

אודות טוב שתדעי

טוב שתדעי הוא מדור הצרכנות של מגזין אמא של. טיפים, עצות, ידע ובעיקר "מה חדש בשוק". התכנים נכתבים ע"י צוותים מקצועיים מתוך החברות והגופים המובילים בישראל.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק