פשטידת ברוקולי ותפו"א בשילוב גבינות

הפשטידה הזו מושלמת! מתכון מהיר וטעים, שילוב מנצח של טעמים במאפה שכבות קריספי

מרכיבים
שמנת מתוקה
1/4 כוס חלב
1/2 כפית חרדל
גבינה צהובה וגבינה בולגרית מגוררות
כף פירורי לחם
בצל סגול
כף אבקת מרק בצל
מלח ופלפל שחור
ברוקולי קפוא או טרי
2 תפו"א פרוסים לקוביות

ההכנה
לבשל תפו"א ולהפשיר ברוקולי במי ברז. בקערה לערבב היטב את שאר המרכיבים. להניח בתבנית משומנת שכבה של תפו"א וברוקולי, שכבת תערובת גבינות, עוד שכבת תפו"א וברוקולי ועוד שכבת תערובת.
לפזר קצת פירורי לחם מלמעלה ועוד גבינה צהובה. לאפות בחום 200 מעלות עד שהפשטידה מתייצבת ומשחימה.

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק