ללא גלוטן: פשטידות פסטה-פיצה אישיות

אם היינו צריכות לנחש מה הם 2 המאכלים שילדים הכי אוהבים, אחרי שוקולד על שלל נגזרותיו, כנראה שהיינו מנחשות שמדובר בפסטה ופיצה. ואנחנו לגמרי יכולות להבין אותם.
מדובר באוכל כיפי, מנחם ורך, זהוב ומפיץ ריח משגע, שאפשר להכין במיליון גרסאות.

הפעם בחרנו לשדך בין 2 האהבות האלה וליצור פשטידות קטנות שמתאימות מאוד לילדים אבל גם לאירוח לצד סלט שחותכים בצ'יק.
מה שמדהים בפשטידות האלה, מעבר לטעם שלהן ולקלות ההכנה, זה שאין בהן גלוטן בכלל! כך שתוכלו להכין אותן לגן של הילדים במידה ויש רגישים לגלוטן, אבל גם למשפחה ולאורחים באופן כללי. אני מבטיחה לכן שאף אחד לא ישים לב לשינוי.

מצרכים
150 גרם גבינת פטה או בולגרית
1 גביע קוטג'
100 ריקוטה
1/2 חבילת פסטה ספגטי Gfree
3 ביצים L
100 גרם גבינה צהובה, מגורדת דק
1/2 צנצנת רוטב עגבניות לפסטה Gfree
1/2 כוס פרוסות זיתים (אופציונלי)

בנוסף
50 גרם גבינה צהובה, מגורדת דק

אופן הכנה
1. מבשלים את הפסטה במים רותחים, מומלחים, עד ריכוך ומסננים.
2. מוסיפים את שאר המצרכים, פרט לרוטב העגבניות, ומערבבים היטב.

3. מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים מעט.

4. משמנים תבנית שקעים עם תרסיס שמן או בעזרת מברשת ושמן זית ומעבירים מהתערובת לכל שקע עד לסף גובה התבנית. מפזרים מעל גבינה צהובה

5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב ומגישים.

קרדיט צילום: אפיק גבאי
הופק בשיתוף המתכונאית רחלי קרוט

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק