סנדוויץ' טונה עם אריסה, ממרח לימון כבוש וביצה

מאפיית ברמן בשיתוף מחברת ספרי הבישול פסקל פרץ-רובין, מגישים את הכריך המנצח: סנדוויץ' מדהים של טונה עם אריסה, ממרח לימון כבוש, ביצה וירקות.
הכריך מלחם מחמצת מסדרת הלחם החדשה ברמן, ללא חומרים משמרים.
"הכריך הזה נבנה על בסיס הכריך הטוניסאי שעליו גדלתי", מספרת פסקל פרץ-רובין. "אני פריקית של חומרי גלם ומכינה הכל בבית. אני מכינה את האריסה ואת ממרח הלימונים הכבושים מלימונים שגדלים אצלי בחצר. גם את הזיתים אני כובשת בעצמי במלח או בחומץ. אם קונים זיתים צריך לעשות זאת בחנויות מתמחות ולבחור את הזן הרצוי למתכון"

החומרים
ממרח לימונים כבושים
ממרח אריסה
5-4 צ׳נקים של טונה בשמן זית
חופן זיתים מגולענים בשני צבעים (זן סורי וקלמטה למשל)
חופן צלפים
2 פרוסות לחם E-FREE
1 ביצה קשה חתוכה לרבעים
1 עלה חסה סלונבה חתוך גס

קרדיט צילום אורן דאי סטיילינג ענת לבל

קרדיט צילום אורן דאי סטיילינג ענת לבל

אופן ההכנה
1. מרחו שכבה דקה של ממרח לימונים כבושים על אחת הפרוסות ומעליה שכבה עבה יותר של ממרח אריסה.
2. סדרו מעל את הטונה, הזיתים, הצלפים והביצה.
3. פזרו את החסה וסגרו עם הפרוסה הנוספת

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק