עוגה בחושה עם סילאן, ממרח טחינה וקוקוס

לרגל פתיחת עונת החורף והתקררות הטמפרטורות, מגישה חברת "אחוה" מתכון לעוגה בחושה ובעלת מרקם נעים, בשילוב ממרח טחינה עם סילאן. עוגה נפלאה לאירוח, להגשה כקינוח ולנשנוש מתוק לצד שתייה חמה. חורף חם ונעים!

קרדיט צילום יולה זובריצקי

קרדיט צילום יולה זובריצקי

מצרכים (ל-2 עוגות אינגליש קייק)
1.5 כוס קמח
1 שקית אבקת אפייה (12 גרם)
1 כוס קוקוס
1 כוס סוכר חום
2 ביצים
1/2 כפית תמצית רום
3/4 כוס שמנת מתוקה צמחית
3/4 כוס ממרח טחינה עם סילאן משומשום מלא "אחוה"
1/2 כוס שוקולד צ'יפס

עוגה בחושה אחוה קרדיט צילום יולה זובריצקי

עוגה בחושה אחוה קרדיט צילום יולה זובריצקי

אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל- 170 מעלות. משמנים 2 תבניות אינגליש קייק ומצפים את התבנית בשכבת קוקוס, כולל בדפנות.
2. מנפים את הקמח, אבקת הסוכר והקוקוס ומניחים בצד.
3. מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר למשך כ- 3 דקות ומוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה עד שהיא נטמעת בתערובת.
4. מוסיפים את ממרח הטחינה סילאן, הרום אל תוך תערובת הקמח, אבקת אפייה והקוקוס ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. יוצקים את הבלילה לתבניות, מוסיפים מעט שוקולד צ'יפס ואופים למשך כ- 30 דקות.
6. בודקים בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה ומקררים היטב לפני ההגשה.

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק