יום בחיי נטאלי אנדצויג גולקו

החיים במציאות היומיומית שלנו אינם דומים לאלו שאנחנו רואות בפרסומות.
אומנם אין שם את כל הזוהר והנצנצים אך בשביל רובנו הם יותר מעניינים, יותר מאתגרים ובעיקר נותנים הרבה יותר משמעות למילים כמו: אישה, משפחה, אמא, קריירה ועוצמה.

במדור "יום בחיי" נקבל הצצה לחיי נשים אמיתיות. נשים עם דעה, עשייה והמון נחישות.

הכירו את נטאלי אנדצויג גולקו, נשואה לארז, גרה בחיפה. נטורופתית, מטפלת בתזונה והרגלי אכילה בקליניקה פרטית בחיפה, ועורכת סדנאות בישול בריא לקבוצות קטנות

7:30-7:45
השעון מצלצל, מעבירה אותו לנודניק עד שאחליט סופית לצאת מהמיטה. אם ארז מתעורר איתי, תמיד יהיה חיבוק של בוקר טוב ונתחיל את היום.

08:00
מכינה לשנינו קפה שחור, חזק, בלי סוכר. קשוחים פה..
בינתיים שותה כוס מים חמימים לחמם מנועים. יושבים עם הקפה במרפסת.

פעמיים בשבוע אני מתחילה את היום בפעילות ספורטיבית. יום אחד יוגה שעה וחצי, יום אחד הליכת בוקר של שעה.
בימים האלה מתחילה את הבוקר שלי עם פירות ומים ואחרי שחוזרת מהיוגה/ הליכה אוכלת ארוחת בוקר טובה ומפנקת, עם לחמניות מקמח כוסמין מלא שאני אופה.

09:00-10:30
שיעור יוגה
מתרגלת ממש קרוב לבית, אז יוצאת לי בכיף רבע שעה לפני תחילת השיעור.
מאז שהתחלתי אני מרגישה שרירים ומקומות בגוף ששכחתי ושלא ידעתי שקיימים. תחושה כיפית ושל כאבים בו זמנית. היוגה מדהימה אין ספק! ובסוף.. השחרור והנשימות זה תירוץ מעולה למנוחה קלילה לפני שממשיכים את היום.

11:00
מקלחת וארוחת בוקר מאוחרת

12:30
זמן מטבח ומתכונים
ארז ואני מבלים רוב הזמן ביחד. שנינו עצמאיים ועובדים מהבית. ארז מתעסק בקולינריה, מארח אנשים לארוחות אצלנו ועורך סיורים קולינריים בואדי ניסנאס והקליניקה שלי היא בכניסה לבית. ככה שאת רוב זמננו אנחנו מבלים ביחד בבית ובד"כ במטבח.
אני מצטרפת לארז להכנות ובישולים לארוחות ובימים שאין הכנות אנחנו מפעילים חזק את שריר היצירתיות (שאותו פחות מרגישים ביוגה), ואת בלוטות הטעם, ועושים ניסיונות והכנת מתכונים חדשים לאתר שלנו, לארוחות ולסדנאות.
כל מנה מוצלחת וסופית אנחנו מצלמים, אני מקלידה אותה למחשב והיא עולה לאתר.
בד"כ אחרי זה נאכל ארוחת צהריים, דברים שיצרנו והכנו באותו הרגע.

העיסוק שלי בתזונה ואוכל בריא התחיל לפני בערך 15 שנה, כשהייתי בעצמי מטופלת אצל נטורופתית, ונוכחתי עד כמה למה שאני אוכלת ולהרגלים שלי יש השפעה על הגוף והנפש.
משם נולדה המחשבה והרצון ללמוד ולעסוק בנטורופתיה והתשוקה ללמד ולהעביר לכמה שיותר אנשים שזה אפשרי ליצור שינוי ולאכול בריא, ועד כמה שזה יכול להיות קליל, נעים וטעים. לקחתי את זה למקום שלי והצטרפו מתכונים וסדנאות וייצרו משהו שלם.

גלידת השוקולד הטבעונית עם קקאו 100%, בננות וקשיו, היא לדוגמא אחת מהיצירות שאני גאה בהן

וכך גם הטופו ביס! מנה של נגיסי טופו פריך, טבעוני וללא גלוטן

16:30-18:30
טיפולים בקליניקה

19:00
מכינים ארוחת ערב

20:00
אוכלים ארוחת ערב במרפסת מול השקיעה

20:30-21:00
דייט זוגי על הספה, מקשקשים על מה היה היום, מה הלו"ז למחר ורואים טלוויזיה או סדרה בנטפליקס. לפעמים אני מפנקת בגלידה ביתית

23:30-00:00
לילה טוב

ועכשיו ספוילר
משתפת אתכן בדבר הבא שאני עובדת עליו. פיתוח חדש שקורם עוד וגידים בימים אלו.
סדנאות בישול בריא, חוויתי ופרטני לילדים במטרה לחזק את העצמאות והביטחון העצמי שלהם. מתרגשת ממש! יהיה מדהים

קליק לביקור באתר של נטאלי
וקליק כאן לפייסבוק שלה.

רוצה להשתתף בטור הבא? לחצי כאן

אודות טוב שתדעי

טוב שתדעי הוא מדור הצרכנות והפנאי של מגזין אמא של. טיפים, עצות, המלצות, ידע ובעיקר "מה חדש בשוק". התכנים מופקים ע"י מערכת האתר ונכתבים ע"י צוותים מקצועיים מתוך החברות והגופים המובילים בישראל.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק