מתכון: צלי בקר וגזר ברוטב חריף

מתכון לצלי בקר טעים ונימוח. חריף במידה הנכונה. רך ומעודן בתוך רוטב נהדר. מנת הבשר המושלמת שמתאימה גם לארוחת צהריים ביתית וגם לאירוח חגיגי

מצרכים
ק"ג בשר בקר לבישול ארוך, חתוך לקוביות
6 שיני שום פרוסות
2 בצלים
פלפל חריף גדול קצוץ
עגבניה קצוצה
רסק עגבניות קטן
גזר פרוס דק
מלח ופלפל שחור גרוס
כף פפריקה
כפית גריל עוף
כף אבקת מרק

אופן הכנה
פורסים את הבצלים דק, מחממים 3 כפות שמן בסיר, מטגנים את הבצל עד שמזהיב קלות, מוסיפים את העגבניה והפלפל החריף, לאחר מכן את השום וממשיכים לטגן יחד 4-5 דקות.
מניחים את הבשר והגזר, רסק העגבניות, מעל מפזרים תבלינים ומכסים במים פושרים.
מכסים את הסיר חלקית ומבשלים על אש בינונית כ- 3.5 שעות

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק