מתכון לפריקה חגיגית של השף אסף גרניט

יש יותר טוב ממנת אוכל מזינה ומנחמת בימי החורף הסוערים? לפנינו מתכון לפריקה חגיגית של השף אסף גרניט, יועץ אסטרטגי של רשת נעמן

מצרכים
1 ק"ג פריקה
2 בצלים גדולים קצוצים
1 כרישה קצוץ
2 שיני שום קצוצות
50 גרם צימוקים שחורים
50 גרם צימוקים לבנים
1.5 ליטר ציר ירקות
60 גרם סילאן
מלח/פלפל
חאוויג'

קרדיט צילום שירה רז

קרדיט צילום שירה רז

אופן הכנה
מטגנים בסיר את הבצל, כרישה והשום עד להזהבה. מוסיפים את הפריקה, חופן של מלח וחאוויג' ומכסים בציר ירקות.
מבשלים במשך חצי שעה על אש נמוכה עד לריכוך. מוסיפים צימוקים וסילאן ומערבבים.

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק