עוגת קפה עם דובדבנים

במסגרת פרויקט 'עוגות בחושות קלות להכנה' הנה מתכון משגע לעוגת קפה עם דובדבני אמרנה.

המצרכים:
125 גרם חמאה
165 גרם סוכר
3 ביצים
145 גרם קמח עוגות (1 כוס)
שקית אבקת אפייה
45 גרם פולי קפה טחונים
2 תרמילי הל קלוי
80 מ"ל שמנת 42% (1/3 כוס)
60 דובדבני אמרנה
5 כפית מחית קפה
15 כפיות מחית וניל

1

אופן ההכנה:
מביאים לרתיחה את השמנת עם פולי הקפה ותרמילי ההל. מניחים בצד לספוג טעמים, ומסננים.
בעזרת וו גיטרה מקרימים את החמאה והסוכר, מוסיפים בהדרגה את הביצים ומחית הווניל והקפה.
מערבבים היטב את הקמח עם אבקת האפייה.
מוסיפים לתערובת חצי מכמות הקמח, ולאחר מכן את השמנת. מוסיפים את שאר הקמח ואת הדובדבנים.
אופים כ 45 דקות ב 175 מעלות.. ולבריאות!

קרדיט צילום: שירן כרמל

באדיבות הקונדיטור תומר כבירי, מרכז קורס קונדיטוריה בבישולים – בית הספר הגבוה לקולינריה
קליק לאתר בית הספר בישולים

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

19 תגובות

  1. נשמע טעים מאוד, אבל לא הייתי כותבת "קל להכנה" למתכון שדורש מגוון מרכיבים ייחודיים (מחית קפה, מחית וניל, דובדבני אמרנה, פולי קפה קלויים טחונים, ותרמילי הל קלוי…).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות