עוד כריכים שווים

הכנת כריכים שהם גם טעימים, גם מעניינים, גם צבעוניים וגם בריאים זו לא אגדה, לא. זה אפשרי מאוד. והנה עוד 4 רעיונות שווים שחלי ממן מעניקה לנו.

כריך סודוך:
לחמניה קלה+2 פרוסות פסטרמה בדבש+פסטרמה על גחלים+כפית צילי+כף שטוחה שטוחה של פסטו+כפית חרדל+כפית קטשופ+בצל+עגבנייה.
אופן ההכנה הוא פשוט וקל. פותחים את הלחמניה לשתיים ומורחים את הרטבים בשני הצדדים שלה באופן שווה, לאחר מכן מניחים את פרוסות הפסטרמה ומעליהן את הבצל והעגבניה, סוגרים את הלחמניה ומכניסים לטוסטר, כך 5-7 דקות. מומלץ לאכול חם! בתאבון.

כריך פורטובלו:
2 פרוסות לחם קל+60 גרם גבינה בולגרית+פטריות פורטובלו טריות+יכפית טריאקי+כפית וויניגרט לייט+עלי רוקט+בצל ירוק+פלפלים קלויים.
ההכנה היא פשוטה .לוקחים מחבת ומרססים עליה 2 לחיצות של ספרי שמן,לאחר שהיא התחממה מעט מוסיפים את הבצל הירוק ל 2 דקות להשחמה ואז מוסיפים את הפטריות. מומלץ לתבל מעט עם מלח גרוס+כפית טריאקי וקורט פלפל. מקפיצים הכל על המחבת כ 3 דקות, לאחר מכן לוקחים את פרוסות הלחם הקל ומורחים את רוטב הוויניגרט. מעליו מוסיפים את הגבינה הבולגרית ואת הפטריות המוקפצות החמות. מפזרים מעל כמה עלי רוקט ורצועות פלפלים קלויים, מומלץ לעטוף בניילון נצמד ולחצות לשניים ולהנות מהצבעוניות המדהימה והטעם האגדי של הכריך.

כריך סביח:
2 פרוסות לחם קל+ביצה קשה+חצילים קלויים+פטרוזיליה+כף טחינה+מלפפון חמוץ.
ההכנה היא פשוטה וטעימה. לוקחים את הלחם הקל ומורחים את הטחינה, מעליו פורסים את הביצה הקשה ומתבלים עם מעט מלח ופלפל. מעל הביצה מניחים את פרוסות החצילים הקלויים ומעליהם מניחים את המלפפון החמוץ וכמה עלי פטרוזיליה. מומלץ לאכול לאט כדי להתענג על כל ביס, בתאבון.

כריך פיצה:
פיתה קלה+ 2 פרוסות גבינה צהובה 5%+גבינה בולגרית 30 גרם+כף רסק עגבניות+כפית אורגנו+כפית מרק פטריות+מלח+פלפל+ פרוסות בצל+ פרוסות עגבנייה+ 6 זיתים.
ההכנה היא מהנה, ניתן להכין גם עם הילדים ולעשות ארוחה משפחתית. לוקחים את הפיתה הקלה וחוצים אותה לשתיים, לוקחים קערה קטנה ומערבבים את הרסק עגבניות עם האורגנו ומרק הפטריות וכמובן הפלפל והמלח ומורחים מעל שני החצאים ומוסיפים מעל כל חצי פרוסה של גבינה צהובה ומעט מהבולגרית. מניחים מעליהן את פרוסות הבצל והעגבנייה וכמובן שלא נשכח את הזיתים שאותם מומלץ לחצות לחצאים. נוסיף מעל מעט אורגנו ונכניס לתנור על חום בינוני ל 120 מעלות ל 8 דקות עד שהגבינה נמסה ומשחימה. הכי מומלץ לאכול ברגע שיוצא מהתנור, בתאבון.

באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא.
קליק למתכונים נוספים
קליק לאתר הבית של חלי ממן

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

39 תגובות

  1. רוזית
    בדיוק אתמול חשבתי שאני חייבת לחזור לקבוצה של אוסנת ולהיכנס שוב לתוכנית חח.. תודה שהזכרתם לי את החלי ממן

    בדיוק אתמול חשבתי שאני חייבת לחזור לקבוצה של אוסנת ולהיכנס שוב לתוכנית חח.. תודה שהזכרתם לי את החלי ממן

  2. יפעת
    מוכרחים לחם קל? או לחמניה קלה?

    מוכרחים לחם קל? או לחמניה קלה?

  3. מוניקה
    הכי בעולם אני אוהבת חצילים.. לא סובלת את הלכלוך שהם עושים על הגז אבל בכל זאת לאא מוותרת :)

    הכי בעולם אני אוהבת חצילים.. לא סובלת את הלכלוך שהם עושים על הגז אבל בכל זאת לאא מוותרת :)

  4. ויוי טל אל
    הכריכים הקודמים יצאו מעולה. ננסה גם את אלו

    הכריכים הקודמים יצאו מעולה. ננסה גם את אלו

  5. מיקי רונן
    משתפת בפורום אימהות תפוז

    משתפת בפורום אימהות תפוז

  6. צאלה אלון
    כמה קלוריות יש בכל מנה שכזו

    כמה קלוריות יש בכל מנה שכזו

  7. מזל ד
    אני ממליצה מאודדדדד על הקבוצות של חלי. ירדתי 14 ק"ג

    אני ממליצה מאודדדדד על הקבוצות של חלי. ירדתי 14 ק"ג

  8. ענת בר ליו
    לא משמין החציל הזה?

    לא משמין החציל הזה?

  9. מיכל אשד
    תודה מבטיחה לנסות

    תודה מבטיחה לנסות

  10. גל אהרוני
    נראה יאמייי

    נראה יאמייי

  11. רוית שלו
    הכל טוב ויפה והמתכונים נשמעים טוב רק אשמח אם תוכלי לצרף קלוריות או על חשבון איזה ארוחה .... אני חדשה…

    הכל טוב ויפה והמתכונים נשמעים טוב רק אשמח אם תוכלי לצרף קלוריות או על חשבון איזה ארוחה …. אני חדשה . :(

  12. יפה דניאלי
    מתחשק לי הסודוך הזה

    מתחשק לי הסודוך הזה

  13. יערה
    נראה מעולה אבל למי יש זמן להכין

    נראה מעולה אבל למי יש זמן להכין

  14. קרן עיינות
    הרבה יותר שווה מהסביח של עובד או כל סביח שכונתי שמפוצץ בים של שמן

    הרבה יותר שווה מהסביח של עובד או כל סביח שכונתי שמפוצץ בים של שמן

  15. הדס
    כשגרתי במרכז הייתי בקבוצה של ניסים המקסים הלואי ותגיעו לדרום

    כשגרתי במרכז הייתי בקבוצה של ניסים המקסים הלואי ותגיעו לדרום

  16. נופר יהודאי
    אמא של למה על הבוקר? עכשיו אני רעבה בגללך :)

    אמא של למה על הבוקר? עכשיו אני רעבה בגללך :)

  17. איריס נגר
    יש לכם מזל שהיום אני ביום חופש ואני ברגוע שלי בבית.. אז אני יכולה לארגן לי סנדוויץ' סביח טוב ולאכול…

    יש לכם מזל שהיום אני ביום חופש ואני ברגוע שלי בבית.. אז אני יכולה לארגן לי סנדוויץ' סביח טוב ולאכול אותו בשקט! :)

  18. רבקי
    חייבים לחמניה קלה או לחם קל?

    חייבים לחמניה קלה או לחם קל?

  19. פנינית
    כזו יצירתיות אני אוהבת! כל הכבוד לכם

    כזו יצירתיות אני אוהבת! כל הכבוד לכם

  20. אורנה בלאיש
    יפה מדליק!! אהבתי מאוד

    יפה מדליק!! אהבתי מאוד

  21. הלנה
    זו חלי ממן הידועה שיש לה סניפים של ירידה במשקל?

    זו חלי ממן הידועה שיש לה סניפים של ירידה במשקל?

  22. סיגי
    רעיונות מגניבים!

    רעיונות מגניבים!

  23. טליה ראובן ברוך
    הסביח נשמע מושלם !! אפשר להוסיף לו גם בצל ועגבניות שרי, להגדיל את הנפח

    הסביח נשמע מושלם !! אפשר להוסיף לו גם בצל ועגבניות שרי, להגדיל את הנפח

  24. עינת
    סחתיין על היצירתיות. התלהבתי

    סחתיין על היצירתיות. התלהבתי

  25. ג'ודי
    יאמי איזה רעיונות טובים

    יאמי איזה רעיונות טובים

  26. שירילי פוקס
    מתכוננת להכין את הכריכי פיצה היום אחה"צ ,רק בלי הבצל ובלי האבקת מרק

    מתכוננת להכין את הכריכי פיצה היום אחה"צ ,רק בלי הבצל ובלי האבקת מרק

  27. מרינה
    איך בא לי יהההה..

    איך בא לי יהההה..

  28. דידי רותם
    מה לגבי סנדוויצ'ים מעניינים עם כלמיני סוגי עוף/בשר?

    מה לגבי סנדוויצ'ים מעניינים עם כלמיני סוגי עוף/בשר?

  29. רעות שלומי
    אני שונאת שונאתתת חצילים ופתריות.. שונאת. נשארתי כאן עם 2 רעיונות

    אני שונאת שונאתתת חצילים ופתריות.. שונאת. נשארתי כאן עם 2 רעיונות

  30. רוקסנה
    אפשר לאכול רק סנדביצ'ים במהלך היום? נגיד 3 פעמים ביום.. כל פעם סנדביץ' מסוג אחר..?

    אפשר לאכול רק סנדביצ'ים במהלך היום? נגיד 3 פעמים ביום.. כל פעם סנדביץ' מסוג אחר..?

  31. יפית דוד ברנע
    איזה מוכשרים ויצירתיים בחלי ממן - חבל"ז

    איזה מוכשרים ויצירתיים בחלי ממן – חבל"ז

  32. גילי
    איזה מגרים אתם יו יו יו יו יו יוווווו

    איזה מגרים אתם יו יו יו יו יו יוווווו

  33. קרין פ.
    שאפו עליכם!!!!! הולכת להשתמש ברעיונות האלו היום בערב

    שאפו עליכם!!!!! הולכת להשתמש ברעיונות האלו היום בערב

  34. עתליה
    התעלפתי פה מכל הריר שנוזל לי!!

    התעלפתי פה מכל הריר שנוזל לי!!

  35. לירז מנחם בונפיל
    אפשר צפתית במקום בולגרית, , בפיצה?

    אפשר צפתית במקום בולגרית, , בפיצה?

  36. בטי קרוואני
    פורטובולו טריות הם לא יקרות בטירוף?!?!?!?

    פורטובולו טריות הם לא יקרות בטירוף?!?!?!?

  37. סולי
    הולכת לנסות היום את הסודוך ..אבל מתכננת לשים כמה כפיות צ'ילי, לא כפית אחת

    הולכת לנסות היום את הסודוך ..אבל מתכננת לשים כמה כפיות צ'ילי, לא כפית אחת

  38. כלנית עצמון
    מה אפשר במקום גבנ"צ בכריך פיצה?? לא אוהבים אצלי ג.צהובה בשום צורה ובשום מרקם.. ..?

    מה אפשר במקום גבנ"צ בכריך פיצה?? לא אוהבים אצלי ג.צהובה בשום צורה ובשום מרקם.. ..?

  39. אירית דנה כהן
    בגלללכם בא לי עכשיו חצילים ופטריות פורטבולו וטחינה.. :)))

    בגלללכם בא לי עכשיו חצילים ופטריות פורטבולו וטחינה.. :)))

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק