גלידת שיכרון חושים

לפעמים כל מה שצריך כדי לצנן את השרב ולהנעים את הקיץ זו גלידה.
כזו עם טעם של בית.
כזו שאת יודעת בדיוק מה יש בתוכה.
כזו שאת יכולה לבחור את התוספות עליה (או לידה). כזו שקל להכין והכי כיף לאכול.

מתכון קל והכי טעים שיש לגלידת שיכרון חושים

מצרכים:

1 פודינג וניל
4 שמנת מתוקה של השף הלבן
כוס חלב
שלושת רבעי כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 יופלה תות
3 חלמונים ו 3 חלבונים
1 שוקולד מריר משובח

לקישוט: תות שדה או דובדבנים או כל פרי אקזוטי
מגש אלומיניום עגול 

אופן ההכנה:

1. מקציפים 3 שמנת מתוקה עם שלושת רבעי סוכר 1 פודינג וכוס חלב לאחר שהקצפתם לשפוך
למגש אלומיניום להכניס לבנתיים למקפיא
2. לוקחים שמנת מתוקה שמים על באן מרי 1 שוקולד מריר ו 2 סוכר וניל, מביאים להמסה מלאה, מורידים מהבאן מרי ומבליעים 3 חלמונים בזה אחר זה
3. מקציפים את שלושת החלבונים עם כף סוכר מאחדים את שתי התערובות ומוסיפים יופלה תות אחד קטן
4. שופכים על התערובת שיש במקפיא
5. טיפ: בכדי ליצור גלידה בצבעים אפשר להוסיף צבעי מאכל

הציפוי נעשה רק לפני ההגשה בפירות טריים.
טיפ נוסף: אפשר לזגג באבקת סוכר/ סירופ שוקולד או מייפל/ קצפת של גלידות.

באדיבות השף הלבן
קליק לאתר

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

50 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות