שייק חלב עם פטל וליצ'י

קחי נשימה עמוקה.
דמייני את עצמך על חוף הים בתאילנד.
עצמי את העיניים.
אפשר להזמין לך שייק פירות?

למתכון שייק חלב עם פטל וליצ'י קר כבר דאגנו. את מוזמנת לשתף אותנו מה עוד חסר לך..

מצרכים:
1 וחצי כוסות פרי ליצ’י קלוף ללא גלעין
2 כוסות חלב 3% של תנובה
2 גביעי יופלה ליצ’י
2-3 קוביות קרח
1 יופלה פטל

12

אופן הכנה:
1. טוחנים בבלנדר ליצ’י, חלב ויופלה ליצ’י, יחד עם קוביות קרח.
2. מנערים היטב את יופלה הפטל ומוזגים בתחתית הכוס.
3. מוזגים את השייק לכוסות כאשר הכוס מוטה לצידה כדי ליצור תחתית יפה של פטל.

באדיבות השף הלבן
קליק לאתר

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

63 תגובות

  1. בשבילי אננס פסיפלורה וקוקוס אבל לא הרבה קוקוס טוב נו המון קוקוס. אולי עדיף לי שני שייקים?

  2. אפשר ליצ'י מקופסת שימורים? כי אני רוצה לנסות את זה מחר ואין ממש סיכוי שאמצא עד אז ליצ'י טרי :)

להגיב על ליליה אהרון לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות