מרק פטריות קלאסי סמיך

על העובדה שאין כמו ניחוחות מרק בריא בבית, אין כנראה עוררין.
הנה מתכון שהוא גם קליל וגם עשיר למרק פטריות קלאסי סמיך

המצרכים:
2 סלסלות פטריות שמפיניון/ פורטבלו/ שיטאקי טריות
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
1 מלח, פלפל שחור ולבן, פטרוזיליה ושום לפי הטעם
6 כוסות מים
1 כפית אבקת מרק בטעם פטריות

ההכנה:
מאדים את הבצל עם תרסיס שמן בסיר.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עם הבצל במשך 10-15 דק' על אש קטנה.
מוסיפים את המים עם כל התבלינים. מבשלים עוד 15-20 שעה. טוחנים הכל בבלנדר.

מרק חינמי.
והעיקר- שיהיה לנו לבריאות תמיד!

באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא.
קליק למתכונים נוספים

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

26 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות