לזניה חלבית שמחה

יש לזניה חלבית ויש לזניה חלבית שמחה, כזו שמקפלת בתוכה שמחת חיים, טעם טוב ו.. בריאות, בלי יותר מדי קלוריות.
וזה בדיוק מה שבחרתי להביא כאן היום!

המצרכים:
עלי לזניה
100 גרם צפתית מפוררת
1 גביע קוטג'
2 קופסאות גבינת נפוליאון מופחתת שומן 16%
1 ביצה

קופסת רסק עגבניות גדולה
רבע כוס מים
כפית אורגנו

גבינת פרמז'ן מגורדת
גבינת העמק מגורדת

אופן ההכנה:
משמנים תבנית ומניחים עלה לזניה. שמים שכבה מתערובת הגבינות ואז שכבה מתערובת רסק העגבניות. ואז שוב – עלה לזניה, שכבה מתערובת הגבינות, שכבה מתערבות רסק העגבניות. וכך הלאה.
בסיום – מפזרים את גבינת הפרמז'ן והעמק.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 40 דקות.

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

36 תגובות

  1. אם אתם אוכלים בשר וחלב ביחד אז אני ממליצה לפני שמכניסים לתנור להוסיף פרוסות דקות של נקניק מעל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות