חזה עוף עסיסי בלימון ועשבי תיבול

יש לך חזה עוף במקרר? אל תניחי לו להשתעמם שם ולהישאר לבד בקור.
בואו נלמד מחלי ממן איך להפוך אותו (בקלילות) למנות חזה עוף עסיסי בלימון ועשבי תיבול

המצרכים:
חזה עוף שלם לא פרוס, מחולק ל 2 יחידות
מיץ מלימון גדול
פטרוזיליה, נענע וכוסברה קצוצים
10 שיני שום
1 כפית שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

ההכנה :
מכינים משרה מעשבי תיבול קצוצים, שום כתוש או קצוץ, מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל.
מניחים את חזה העוף בתוך המשרה ומעסים עד לכיסוי.
משרים כשעה וחצי-שעתיים, כשמדי פעם הופכים את העוף.
מטגנים על מחבת טפלון או מחבת גריל עד להשחמה בריאה.

כל מנה= מנת חלבון בשר+ מנת שומן

באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא.
קליק למגוון מתכונים נוספים

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

26 תגובות

  1. שבוע שעבר הכנתי את העודה ההפוכה שלך ויצא פיצוץ. חילקתי הלאה את המתכון עם קרדיט לחלי ממן המלכה!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות