מכירות את החלום על עוגת גבינה אפויה קרמית, אוורירית, שיוצאת גבוהה ולא נופלת לעולם?
קבלו פה את המתכון לחלום הקלאסי הזה
מצרכים:
750 גרם גבינה לבנה 3%
חצי חבילת אינסטנט פודינג וניל
2 חלמונים
3 כפות קמח תופח
כף גרידת לימון
כפית תמצית וניל
5 שקיות ממתיק מלאכותי
5 חלבונים מוקצפים+כף סוכר
אופן הכנה:
מערבלים את כל החומרים מלבד החלבונים. מקפלים את הקצף לתוך הבלילה. יוצקים לתבנית קפיצית מרופדת בנייר אפיה.
מניחים את התבנית הקפיצית בתוך תבנית גדולה ועמוקה עם מים חמים.
אופים כ- 10 דקות בחום גבוה של 220 מעלות ועוד 40 דקות בחום בינוני של 170 מעלות.
להמתין 15-20 דק' לאחר סיום האפייה בלי לפתוח את דלת התנור.
לבריאות!
יוצאות 10 מנות. כל מנה שווה לחלבון גבינה בתפריט יומי של חלי ממן, רשת קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא
31 תגובות
אפשר להחליף את הדבינה לבנה במשהו שאפשר למצוא בסופרים בארה"ב?
מצוינת! ואני שידרגתי כוס מה ליללה ערבבתי ים שתי כפות
קאקאו ללא סוכר. וערבבתי. בבלילה שהיתה התבנית
יצא עוגת גבינה עם שוקולד שיש!
יש אפשרות להחליף את הממתיק המלאכותי במשהו אחר?
לא יכול להיות שהתמונה היא של העוגה במתכון.. תעלו תמונה שתואמת למתכון!
אבל מההה את לא אוכלת את התמונה פה! לא מציעים לך לאכול את מה שיש על המסך!!! יש כאן מתכון חמוד..אם בא לך תנסי אותו
את צודקת. בתמונה מופיעה עוגה עם קלתית והמתכון הוא ללא
עוגה מעולה מככבת אצלי כמה שנים מאז שנכנסתי לתכנית של חלי ממן האלופה.
אין מצב שלא תמצאו אצלי בהקפאה פרוסות מהעוגה הזו.
יש לעשות בדיוק כמו שכתוב והיא יוצאת גבוהה וטעימה.
אני שמה 750 גר' גבינה 1/2% וכן רק 3 כפות קמח. וטיפ קטן במקום 5 שקיות ממתיק שמה 2 ומוסיפה ממתיק נוזלי לפי הטעם. ושמה תבנית עגולה חד פעמית עמוקה בתוך תבנית נוספת חד פעמית יותר גדולה בקוטר עם מים רותחים .
לאחר האפיה משאירה את התנור מעט פתוח עד שהעוגה מתקררת.
טעימה לא רק לשומרי הדיאטה ולאלה שבתכנית זו רק מנת חלבון הכי שווה וטעימה ליד הקפה.
אבל יש לי תחושה שלפי חלוקה ל 10 מנות כל מנה היא קטנה
wowwww
איך מניחים את התבנית עם הבלילה בתוך תבנית עמוקה עם מים חמים? מה הכוונה בדיוק?
איך רק 3 כפות קמח תופח? ואיך אפשר לשדרג את הלבנה 3% ולהחליף אותה במשהו יותר מעניין?
זה לא פייר! אני עם ריר פה למותת
ממש בא לי!!!!!!!!!
אין חיה כזו!! אין כזה דבר עוגת גבינה אפויה שתמיד יוצאת גבוהה פרפקט ולעולם לא נופלת!
זה נכון שיש קבוצות של חב' חלי ממן באשדוד?
כן בטח.. אחותי וגיסתי שם כבר תקופה ארוכה
מרגיש לי שיש להם מתכונים מדליקים בחלי ממן
למה גם כף סוכר וגם 5 שקיות ממתיק? ואיך אפשר להמיר את זה בסוכר חום?
כמה בא לי! !!
מה זה התמונה היפה הזו?!?!?!?
יאממייייייי
אפשר גם בתבנית חד פעמית מרובעת?
במה אפשר להחליף את הגבינה לבנה 3 אחוז
רק 3 כפות קמח תופח?
יאמי!!
אין ספק שנראה מצוין
לא סובלת עוגות גבינה אפויות! הכי שווה זה העוגות הקרות בלי אפיה
אז את לא חייבת. אף אחד לא מכריח אותך לאכול בכוח ,את מבינה?
חמש שקיות ממתיק מלאכותי??? נשמע טירוףףף
נשמע טוב. אבל לא הבנתי איך היא יוצאת גבוהה מושלמת? מה הטריק כאן שהיא לעולם לא תיפול?
נראה מושלם!!