קציצות עסיסיות

יש מתכונים שאין להם צורך בהקדמה מפורטת.. והמתכון הנהדר הזה לקציצות עסיסיות וממכרות הוא אחד מיחידי הסגולה האלה.

מצרכים:
חצי ק"ג חזה עוף או הודו טחון
5 קישואים בינוניים
1 בצל קצוץ דק
3 כפות קוואקר דק
1 ביצה
1 כפית שמן
מלח ופלפל לבן
אגוז מוסקט

ההכנה:
1. מגרדים את הקישואים בפומפייה. מומלץ לשים במסננת לכמה דקות כדי שיצאו הנוזלים.
2. מערבבים את כל החומרים, מתבלים ומניחים למנוחה כחצי שעה לאיחוד הטעמים.
3. יוצרים קציצות פחוסות בגודל הרצוי. מניחים על נייר אפיה ומרססים עם מעט תרסיס שמן.
4. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות כחצי שעה עד הזהבה.

ניתן להוסיף גזר לתערובת
ניתן להחליף את הקישואים בכרובית מבושלת

רבע מכמות הקציצות שמתקבלות = מנת חלבון בשר.

באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא.
קליק למגוון מתכונים נוספים

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

20 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות