עוגת שוקולד-גבינה קרה

מתכון מרענן וטעים של השף ברק חי חורש עם טוויסט שוקולדי מדהים

המרכיבים:
2 יח' (500 מ"ל) שמנת מתוקה 38% טרה
1 כוס (150 גרם) סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג וניל (לבן)
2 יח' (500 גרם) גבינה לבנה 5% טרה
1 יח' (250 גרם) טוב טעם
1 יח' (200 גרם) מוו ממרח גבינה ושוקולד/מוו ממרח גבינה שוקולד ואגוזים
גרידת לימון מחצי לימון

לבסיס העוגה:
250 גרם פתי בר
2 כפות סוכר
100 גרם חמאה

אופן ההכנה:
טוחנים במיקסר את כל מרכיבי בסיס העוגה. משטחים בתחתית התבנית את תערובת הבסיס ומהדקים.
מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג וניל עד שמקבלים קרם יציב.
מערבבים בקערה נפרדת את הממרח גבינה שוקולד, הגבינה הלבנה, גבינת טוב טעם, סוכר וגרידת הלימון עד לקבלת תערובת אחידה.
מקפלים את תערובת הגבינות לקצפת (ניתן להוסיף לתערובת בשלב זה ג'לטין, לפי ההוראות על גבי האריזה).
יוצקים את התערובת לתבנית על בסיס העוגה ומכניסים לקירור ל 4 שעות לפחות.

המלצת השף ברק חי חורש:
מקציפים 1 יח' שמנת מתוקה 38% עם מעט אינסטנט פודינג וניל ומורחים שכבה נוספת.
קרדיט צילום: שי אפגין
סטיילינג: דיאנה לינדר

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

19 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות