צ'יפס ממש טעים של חלי ממן

לצד ארוחה או כארוחה בפני עצמה! קבלו מתכון לצ'יפס אפוי שיוצא פריך ומושלם. 

מה צריך?
4 תפוחי אדמה בינוניים במשקל של כ- 100 גרם כ"א
כף שמן או ספריי שמן
פפריקה מתוקה ומלח גס לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם

מה עושים עכשיו
מחממים תנור (או טוסטר אובן) ל- 250 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. מתיזים מעט ספריי שמן על דף נייר האפייה. בוזקים מעט מלח גס ופלפל גרוס על התבנית.
שוטפים היטב את תפוחי האדמה ופורסים לפלחים, עם הקליפה.
מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה ומכסים אותם במים חמים. משרים 20-30 דק' ומייבשים היטב.
מניחים את פלחי תפוחי האדמה בקערה. מתיזים מעט ספריי שמן על תפוחי האדמה, בוזקים בנדיבות מלח גס, פלפל שחור ופפריקה ומעסים היטב בידיים.
מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית האפייה בשכבה אחת.
מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים 5 דקות בתנור החם. מסירים את הנייר ואופים 15-20 דק' נוספות.
מוציאים את התבנית מהתנור והופכים את תפוחי האדמה לצדם השני, אופים עוד 10-20 דקות עד שהם מקבלים גוון זהוב-שחום.
מומלץ להגיש חם.

אפשר להשתמש בכל תבלין שרוצים: אבקת שום, פפריקה חריפה וכו'. לפי הטעם.
תפוח אדמה אחד בינוני (רבע מהכמות) שווה למנת פחמימה

באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה להרזייה ואורח חיים בריא

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

30 תגובות

  1. ראיתי בפייסבוק של חלי שנפתחות קבוצות חדשות שלהם בלהבים! איפה אפשר לקבל עוד פרטים על זה ?

  2. נתתם לי רעיון פיצוץ לארוחה בשביל הילדים שלי מחר ! מורידה להם במוקפץ את הפטריות והגזרים כדי שהם לא יאכלו אותי חחח.. אבל מגניב

  3. אפשר להוסיף קצת סויה וטריאקי ומעט רוטב צ'ילי למוקפץ ואז זה באמת מעדןןן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות