לפני שלוש שנים, כשרק פגשתי את בן הזוג הנוכחי שלי והייתי רווקה תל אביבית עם שיער עד המותניים, חשבתי שהדבר הכי טוב שיכול לקרות לי זה להספיק בערב אחד גם פדיקור-מניקור שכולל לק מדהים ברגליים ובידיים, גם טיפול מפנק אצל הקוסמטיקאית וגם בית קפה עם חברה.
היום, כשאני עדיין תל אביבית אבל עם קארה ולא רווקה, אני יודעת שהדבר הכי טוב שיכול לקרות לי זה לצאת מהעבודה לפני 3 בצהריים, לאסוף את הגורה שלי מהגן יחסית מוקדם ולהספיק לבלות ביחד זמן איכות שכולל גם גינת משחקים, גם טיול בשדירה וגם גלידה מדי פעם.
לפני שלוש שנים, כשהייתי קרייריסטית במלוא המובן חשבתי שהדבר הכי שווה שיכול לקרות לי זה שהבוס או המנכ"ל של המנכ"ל יגידו לי מילה טובה.
היום, כשאני עדיין עובדת במשרה מלאה אבל כבר לא מגדירה את עצמי דרך הקריירה שלי, אני יודעת שהדבר הכי שווה שקרה לי זה הגורה שלי, שדרכה למדתי אהבה עצומה מהי. שדרכה למדתי מה זה לחמול, להגן, לשמור, לעטוף. שדרכה קלטתי שלא משנה כמה אני אוהבת את עצמי ומעריכה את עצמי, הדאגה האמיתית שלי היא לה, לעתיד שלה ולביטחון שלה.
בחשיבה שמתישהוא בעתיד לא נהיה שם בשביל הילדים שלנו, מישהו צריך לדאוג להם ולהמשיך לשמור עליהם.
בואי גם את לדאוג לבייבי שלך לעתיד בטוח ותהני מהטבה מפנקת שהיא רק ההתחלה..
22 תגובות
עשה לי חשק לרוץ לבי"ס לחבק חזקקק את הבת שלי
ביג לייק. נוגע ללב
רק למקרה מוות?? בלבד??? ומה עם פציעה/תאונה וכאלו?
שלום, מדובר בביטוח חיים (ריסק) למקרה מוות של המבוטח. לצידו יש סוגים נוספים של ביטוחים, כמו: בריאות, תאונות אישיות, אבדן כושר עבודה וכו'. במקרה זה מדובר בהטבה שאנו מציעים להורה שנולד לו ילד בשנה האחרונה.
מוזמנת לקרוא את כל הפרטים בלינק הבא ולמלא פרטים, ללא כל התחייבות מצידך:
https://www.migdal.co.il/He/insurance/LifeInsurance/Pages/RiskOnline.aspx?utm_source=imashel&utm_medium=banner&utm_campaign=campaign_babybituach
אני לא אוהבת להשאיר פרטים בטפסים המסובכים האלו. יש מס' שאפשר להתקשר אליו לדבר עם מישהו?
שלום ענת, מוזמנת להתקשר למוקד שלנו בטלפון: 076-8867060
אחלה רעיון נחמד לדבר על ביטוח. מלחיץ..אבל נוגע בנקודה הכי רגישה
רק לחשוב על ה…. ..מישהו צריך לדאוג להם ולהמשיך לשמור עליהם.. יש לי צמרמורת שלא נגמרת
לחיי התל אביביות האופטימיות!! :)
נמצאת בערך באותו מצב.. ..ולמרות שכמובן אוהבת את הבן שלי ומאוהבת בו בכל ליבי..מתגעגעת לימים האלו של הרווקות העליזה!
אבל מה זה אומר ללא התחייבות..?אם אחרי שנה-שנתיים מעבירים את הביטוח כל הזכויות נצברות?
שלום יפית, את מוזמנת להתקשר למוקד הטלפוני שלנו ולברר את כל הפרטים: טלפון: 076-8867060
מקסים. נהניתי לקרוא
אבל למה זה רק עם ילדים עד גיל שנה? מה ההגיון??
יפהפה.. כזה משובח
חח אהבתי את התיאור של הימים כרווקה..
יש איזה שוני אם האמא חד הורית?
שלום לריסה, באופן עקרוני – לא. ההטבה ניתנת רק לאחד מההורים, שגילו אינו עולה על 55. את מוזמנת להתקשר למוקד ולברר את כל הפרטים: 076-8867060
אין ספק שדרכם אנחנו לומדים מה זו אהבה והקרבה ודרכם הכל מקבל משמעויות שונות
כתוב נפלא!!
כיף לך שאת תל אביבית… ..
אוהבת את הטקסטים האלו שהם קצרים..וטובים..!