עוגת גלידה מושלמת

עוגה או גלידה? גלידה או עוגה?
למה או או – כשאפשר לשלב 2 תענוגות ולהכין עוגת גלידה נהדרת על פי מתכון של הכוהנת חלי ממן

המרכיבים:
3 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
500 גר' גבינה לבנה 3% שומן
1 כוס חלב 1%
1 כפית תמצית וניל
1 חבילה עוגיות גרנולה ללא סוכר של מרמולייט
7.5 מ"ל ממתיק נוזלי דיאטיפ

ההכנה:
בקערה מקציפים את החלבונים עם הממתיק הנוזלי.
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם הגבינה.
לאחר מכן מוסיפים בתנועות קיפול עדינות את החלבונים עם התמצית וניל.
טובלים את העוגיות בחלב ומסדרים בתבנית אפיה קטנה.
שופכים את תערובת הגבינה על העוגיות ומכניסים למקפיא למספר שעות.

יוצאות 12 מנות – כשכל מנה היא תחליף לפחמימה+ חלבון גבינה

באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה להרזייה ואורח חיים בריא
קליק למתכונים נוספים

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות