דגים חריפים לראש השנה

הדג הוא אחד מהסמלים הידועים של ארוחות החג בראש השנה, בווריאציות שונות. כדי שנהיה תמיד לראש ולא לזנב!
המתכון האיכותי שבחרנו להציג הוא של חלי ממן, קבוצות תמיכה להרזייה ואורח חיים בריא, לדגים חריפים חגיגיים

מצרכים:
5 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות גדולות
5 פלפלים ירוקים חריפים פרוסים לטבעות
1 ק"ג דג דניס
1 לימון פרוס לטבעות
צרור כוסברה
2 ראשי שום קלופים
4 גזרים חתוכים לרצועות
2 כפות שמן
כורכום
מלח
פפריקה מתוקה/חריפה

ההכנה:
מכינים בקערה רוטב מ 2 כפות פפריקה ו 2 כפות שמן, כוס מים, כף מלח וכפית כורכום.
טובלים את הדגים ברוטב ומניחים על הירקות.
שופכים את שאר הרוטב לתוך הסיר. מוסיפים מים כמעט עד כיסוי הדגים ומבשלים בלהבה גדולה בהתחלה עד שהרוטב מצטמצם. מנמיכים לאש קטנה עד שנשאר מעט רוטב, לשעתיים בערך. ניתן להוסיף במלח במידה וחסר.

נוצרות 5 מנות
כל מנה =מנת חלבון בשר

באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא.
קליק למתכונים נוספים

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

15 תגובות

  1. אז כאילו אם מוותרים על הפלפלים ירוקים חריפים לא תהיה חריפות? כי אני צריכה להתחשב בבני משפחה שלצערי לא בעניין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות