חלי ממן מציגה: מתכון לפלאפל המושלם

עם טחינה או בלי? כל אחת והבחירה שלה. אבל אנחנו כמעט לא נמצא מישהי שלא אוהבת פלאפל חם. אז ביקשנו מחלי ממן מתכון לכדורי פלאפל חמים, ביתיים וממש ממש קלים להכנה. תהנו!

מרכיבים:
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
חצי כפית סודה לשתייה
כוס חומוס מושרה 24 שעות
בצל גדול בינוני
2 שיני שום
5 גבעולי פטרוזיליה
5 גבעולי כוסברה
כפית מלח
2 כפות מים רותחים
כפית שמן זית

ההכנה:
טוחנים את כל החומרים במעבד מזון ואת גבעולי הפטרוזיליה והכוסברה מוסיפים בסוף.
מניחים את התערובת בצד להתפחה של 1/2 שעה.
מחממים מחבת טפלון ומשמנים בכפית שמן זית.
קורצים מהתערובת קציצות קטנות ושטוחות ומניחים על המחבת החמה. לא לגעת בקציצה. רק כשהיא משחימה מעט לנסות להזיז אותה בזהירות (אחרת היא תתפרק) ולהפוך אותה לצד השני.

בתאבון!

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

19 תגובות

  1. נראה טוב אבל התמונה לא שייכת למתכון. אין בקציצות בתמונה טיפת ירוק וחבל. איך אפשר לקחת ברצינות מתכון שלא טרחו להכין ולצלם?

      1. מה הקשר לרצינות! ברור טרחו והירק הרי בפנים לא צועק החוצה.
        למצוא איפה להתלונן אפשר תמיד אים מתאמצים דיייי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות