על פשטידת פסטה, גבינה והמון חלומות

כשהיינו צעירים באמצע שנות ה 90 חיינו אני והוא בעיקר על חלומות.
בלי אוטו גדול ובלי כסף בארנק היינו חוצים את תל אביב לאורכה ולרוחבה. מדיזנגוף דרך קינג ג'ורג' עד שוק הכרמל. מפלורנטין ועד הים דרך הבתים בכרם התימנים. ברגל. הוא ואני.
זו הייתה תקופה עם פשטות עדינה. פשטות באוכל, פשטות במוזיקה, פשטות באהבה ופשטות בחלומות. דירת שני החדרים שלנו בקומה הרביעית בלי מעלית הרגישה כמו ארמון ואם יש משהו שאני זוכרת במיוחד זו מנת הפסטה וגבינה שהיינו אוכלים מול החלון, מעל גגות העיר, בזמן שאנחנו צוחקים מבדיחות שלנו וחולמים על איטליה.

אני לא שומרת סודות. לפחות לא את אלו שקשורים לאוכל אז הנה המתכון שלי לפשטידת פסטה עם גבינה והמון חלומות.

מצרכים:
חצי גביע קוטג'
גביע יוגורט
1/2 גביע גבינה לבנה
3 ביצים
1/2 חבילת פסטה פנה ריגטה של שופרסל
2 כפות עגבניות מרוסקות של שופרסל
אורגנו ואבקת שום
מלח ופלפל שחור גרוס של שופרסל
פרוסות גבינה צהובה

ההכנה:
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
מבשלים את הפסטה וכשהיא חצי מוכנה מוציאים ומקררים מעט.
בקערה מערבבים קוטג' עם יוגורט, גבינה לבנה, ביצים, תבלינים ועגבניות מרוסקות. מוסיפים את הפסטה. מערבבים היטב.
משמנים תבנית ויוצקים אליה הכל. מכניסים לתנור ל 20 דק', אז מוסיפים את הגבינה הצהובה מלמעלה וממשיכים לאפות עוד 25 דק'.

בתאבון!

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

36 תגובות

  1. מה קורה אם משמיטים את רסק העגבניות? מישהו יכול להגיד אם זה משפיע לרעה על המרקם?

להגיב על ליאת ברדה איטח לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות