אמא, שדרגי את השניצל

להיות אמא זה להיות מקורית ויצירתית. ומאוד סבלנית. כי בדרך כלל ילד אחד לא אוהב לאכול מה שילד שני הכי אוהב וילד שני לא יכול להריח את מה שילד שלישי רוצה כל הזמן והבעל.. יש לו את הרצונות האישיים שלו והוא מצפה כמובן שיתחשבו בו.
להיות אמא זה לחשוב על כולם מסביב, לנסות לעשות את הטוב ביותר עבורם ולהיות הכי סבלנית כלפיהם כשזה קשור לאוכל טעים ולגיוון.
אז כשבא לי להתפרע מבחינת מקוריות ועל הדרך גם לקפל בפנים תזונה נכונה וטעימה אני הולכת על שניצל אפוי מפרוסות פסטרמה משובחות.

המצרכים:
פסטרמה ברביקיו מעושנת של שופרסל
פירורי לחם של מותג שופרסל
2 ביצים טרופות
חצי כפית חרדל
מלח, פלפל שחור גרוס
אבקת שום
אבקת מרק בצל
תרסיס שמן
פפריקה אדומה

ההכנה:
לטרוף את הביצים, להוסיף חרדל ותבלינים. להשרות את פרוסות הפסטרמה בבלילה ל 20-25 דק'.
להניח את פירורי הלחם בתבנית שטוחה/צלחת.
לחמם תנור ל 170 מעלות.

לטבול כל פרוסת פסטרמה בפירורי לחם בצידה האחד ולהדביק לצמדים.
לעטוף תבנית של תנור בנייר אפיה, לרסס בתרסיס שמן, להניח עליו את השניצלים וגם אותם לרסס מעט בתרסיס.
לאפות עד השחמה מכל צד.

בתאבון!

אודות אביטל זוננשיין

מאמינה במילה הכתובה ובכוח שבה. מייסדת אתר אמא של, אשת תקשורת, אמא לאחד. אוהבת גאדג'טים, חורף, ואת אירופה בחורף

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

34 תגובות

  1. דליה מרציאנו
    שאפו על הגיוון. כל הכבוד

    שאפו על הגיוון. כל הכבוד

  2. אילאיל
    איזו מפה מתוקה.. ((:

    איזו מפה מתוקה.. ((:

  3. ענת קאופמן
    מממ נשמע טעים

    מממ נשמע טעים

  4. חן פרי בוטבול
    אני רואה נכון.. דל שומן? ? זה משהו חדש אצלהם?

    אני רואה נכון.. דל שומן? ? זה משהו חדש אצלהם?

    • גלית אמויאל
      מי זה אצלהם?

      מי זה אצלהם?

      • נטלי
        שופרסל אני מתארת לעצמי.. רשום דל שומן על הפטסרמה שלהם פה

        שופרסל אני מתארת לעצמי.. רשום דל שומן על הפטסרמה שלהם פה

  5. עינב ברוקמן
    מעניין אם אפשר לאכול עם סכין ומזלג או שזה ממש דק כמו חטיף

    מעניין אם אפשר לאכול עם סכין ומזלג או שזה ממש דק כמו חטיף

  6. בת שבע
    עשיתם לי תיאבון זה בטוח

    עשיתם לי תיאבון זה בטוח

  7. מאיה דיקר
    אם כבר פרסומת תכתבו גם מחירים ליד המוצרים.שנדע אם באמת שווה

    אם כבר פרסומת תכתבו גם מחירים ליד המוצרים.שנדע אם באמת שווה

  8. יערה מסלטי
    למה דווקא פסטרמה של שופרסל?

    למה דווקא פסטרמה של שופרסל?

  9. הילה חלבני
    רעיון נחמד. אכלתי את זה פעם מזמן אצל חברה..ונראה לי מאוד מתאים לילדים כי זה כמו ביסלי במרקם

    רעיון נחמד. אכלתי את זה פעם מזמן אצל חברה..ונראה לי מאוד מתאים לילדים כי זה כמו ביסלי במרקם

  10. רלי גלפמן
    גם אבקת שום וגם א.מרק בצל? למה מה קרה????

    גם אבקת שום וגם א.מרק בצל? למה מה קרה????

    • שלומית
      למה ישר מה קרה? למה צריך לקרות? רק מציעים לךךךך

      למה ישר מה קרה? למה צריך לקרות?
      רק מציעים לךךךך

  11. זויה מלמד
    עם איזה עוד פסטרמה אפשר להישתמהש?

    עם איזה עוד פסטרמה אפשר להישתמהש?

  12. דנה
    אין תחליף לשניצל רגיל מקורי..

    אין תחליף לשניצל רגיל מקורי..

    • ליאורה שמעון גלבוע
      הנה יש :) נתנו לך סבבה של תחליף יפה :)

      הנה יש :) נתנו לך סבבה של תחליף יפה :)

  13. תהילה ברוקס
    אחלה הגשה :) אהבתי

    אחלה הגשה :) אהבתי

  14. יעל צבאן
    כל כך הרבה סבלנות צריך למשפחה! נכון כמה נכוןןןןןןן

    כל כך הרבה סבלנות צריך למשפחה! נכון כמה נכוןןןןןןן

  15. טלי הירשברג
    גנבתם את הרעיון הזה מסבא שלי? ((: (((:

    גנבתם את הרעיון הזה מסבא שלי? ((:
    (((:

  16. הדס מזוז אוסדון
    לא חרדל בבלילה. אני שמה כף קטשופ וכפית סויה. יוצא קטלני

    לא חרדל בבלילה. אני שמה כף קטשופ וכפית סויה. יוצא קטלני

    • לירון זינו
      רציני?זה מה שאת שמה? וזה באמת יוצא טוב?

      רציני?זה מה שאת שמה? וזה באמת יוצא טוב?

    • אביבית קריאם
      חחח נשמע סבבה. זו מקוריות :)

      חחח נשמע סבבה. זו מקוריות :)

  17. רותי מאיר ראובן
    ככה קראנצ'י זה יוצא מאפייה בתנור ?

    ככה קראנצ'י זה יוצא מאפייה בתנור ?

    • חלי סושרד
      למה לא?? זה נראה לי מאוד הגיוני

      למה לא?? זה נראה לי מאוד הגיוני

  18. מירב ינאי ברוך
    מה זה הכלי היפה הזה שם לחסה?!?!?

    מה זה הכלי היפה הזה שם לחסה?!?!?

  19. דוריס
    למה כזו פרסומת לשופרסל?? למה דווקא הנקניק הארוז שלהם? ויש פירורי לחם הרבה יותר מעניינים כמו פנקו היפניים

    למה כזו פרסומת לשופרסל?? למה דווקא הנקניק הארוז שלהם? ויש פירורי לחם הרבה יותר מעניינים כמו פנקו היפניים

  20. ליאת כרמונה
    יווו כולי ריר..!

    יווו כולי ריר..!

  21. דנית נחמיאס אנטבי
    כמה זמן אפייה בכל צד? בערך הערכה??

    כמה זמן אפייה בכל צד? בערך הערכה??

  22. איריס פקר מפעי
    בשביל מה חרדל בביצה??

    בשביל מה חרדל בביצה??

  23. כנרת סולומון
    הפרוסות פסטרמה צריכות להיות בטח עבות מהרגיל.. ..?

    הפרוסות פסטרמה צריכות להיות בטח עבות מהרגיל.. ..?

  24. פזית בסיס לבייב
    אימאלה נראה טוובבבבבב

    אימאלה נראה טוובבבבבב

  25. אנה ברששת
    באפייה בתנור זה יוצא כזה שחום???

    באפייה בתנור זה יוצא כזה שחום???

  26. דיאן שניצר
    נראה אליפות עלללל!

    נראה אליפות עלללל!

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק