אמא, שדרגי את השניצל

להיות אמא זה להיות מקורית ויצירתית. ומאוד סבלנית. כי בדרך כלל ילד אחד לא אוהב לאכול מה שילד שני הכי אוהב וילד שני לא יכול להריח את מה שילד שלישי רוצה כל הזמן והבעל.. יש לו את הרצונות האישיים שלו והוא מצפה כמובן שיתחשבו בו.
להיות אמא זה לחשוב על כולם מסביב, לנסות לעשות את הטוב ביותר עבורם ולהיות הכי סבלנית כלפיהם כשזה קשור לאוכל טעים ולגיוון.
אז כשבא לי להתפרע מבחינת מקוריות ועל הדרך גם לקפל בפנים תזונה נכונה וטעימה אני הולכת על שניצל אפוי מפרוסות פסטרמה משובחות.

המצרכים:
פסטרמה ברביקיו מעושנת של שופרסל
פירורי לחם של מותג שופרסל
2 ביצים טרופות
חצי כפית חרדל
מלח, פלפל שחור גרוס
אבקת שום
אבקת מרק בצל
תרסיס שמן
פפריקה אדומה

ההכנה:
לטרוף את הביצים, להוסיף חרדל ותבלינים. להשרות את פרוסות הפסטרמה בבלילה ל 20-25 דק'.
להניח את פירורי הלחם בתבנית שטוחה/צלחת.
לחמם תנור ל 170 מעלות.

לטבול כל פרוסת פסטרמה בפירורי לחם בצידה האחד ולהדביק לצמדים.
לעטוף תבנית של תנור בנייר אפיה, לרסס בתרסיס שמן, להניח עליו את השניצלים וגם אותם לרסס מעט בתרסיס.
לאפות עד השחמה מכל צד.

בתאבון!

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

34 תגובות

  1. רעיון נחמד. אכלתי את זה פעם מזמן אצל חברה..ונראה לי מאוד מתאים לילדים כי זה כמו ביסלי במרקם

  2. למה כזו פרסומת לשופרסל?? למה דווקא הנקניק הארוז שלהם? ויש פירורי לחם הרבה יותר מעניינים כמו פנקו היפניים

להגיב על טלי הירשברג לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות