כריך פועלים מושלם

לכולנו ברור מעל לכל ספק שאין כמו אוכל של בית. כך אנחנו שולטות על הטריות, על הגיוון, ההגיינה וחומרי הגלם האיכותיים. לפעמים אוכל של בית זה ספגטי בולונז מושקע, לפעמים פנקייק, לפעמים קציצות עסיסיות. ולפעמים, כשרוצים להפתיע, מדובר בכריך מושלם עם גבעות של נקניק. כי סנדוויץ' הוא מזמן לא רק 'אוכל רחוב' ומדי פעם הרבה יותר מתאים לנו לקבל את כל השפע בתוך הבית פנימה בנוחות שלנו. המצרכים: ג'בטה/באגט כפרי טרי חרדל דיז'ון או רגיל של מותג שופרסל מעט מיונז מעט רוטב צ'ילי חמוץ מתוק נקניק סלמי קוניאק שופרסל כתף בקר מעושן שופרסל מלפפון חמוץ, טבעות עגבניה ובצל סגול חסה ערבית שטופה של שופרסל ההכנה: פותחים את הג'בטה או הבאגט, מוציאים את הבפנוכו, מורחים מיונז וחרדל. מטפטפים רוטב צ'ילי. מניחים את החסה. מסדרים את פרוסות הנקניקים. מורחים עוד שכבה של חרדל ועליו מסדרים את שאר הירקות. סוגרים היטב. מעגלים וחוצים באמצע. בתאבון!

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

25 תגובות

  1. אני לא חסידת הדור של שופרסל אבל לפני כמה ימים טעמתי סלט מטבוחה שלהם והוא באמת מומלץ. הפתיעו אותי לגמרי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות