אפויות פריכות ורכות. מכילות כמות מזערית של שמן ונותנות תחושה אמיתית של חג שמח ויפה. חנוכה לא חייב להיות ספוג ברגשות אשם, והכל בזכות המתכון המושלם של חלי ממן, רשת קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא
מרכיבים
3.5 כוסות קמח
כוס מים פושרים
2 כפות שמרים
3 כפות שמן קנולה
1/2 כפית מלח
1/4 כוס סוכר
ביצה אחת
כפית תמצית וניל
ריבה דיאט
תרסיס שמן
אופן הכנה
בקערה מערבבים שמרים עם מים, מוסיפים קמח, סוכר ווניל ולשים היטב. מוסיפים ביצה, שמן ולשים שוב. לאחר מכן מוסיפים את המלח ולשים עד לקבלת בצק דביק ורך. ניתן ללוש במיקסר עם וו גיטרה במשך 10 דקות.
משמנים את הבצק במעט תרסיס שמן כדי שלא יתייבש. מתפיחים אותו במשך כשעה בקערה מכוסה בניילון נצמד. לאחר כשעה מחלקים ל 14 כדורים ומסדרים בתבנית אפייה במרחק בין הסופגניות. להתפיח עוד כשעה נוספת את הכדורים מכוסים במגבת.
לאפות בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות למשך 10-15 דקות.
לפדר כל סופגניה במעט אבקת סוכר ולהזריק כפית ריבה דיאט.
הסופגניות יוצאות בהירות.
יוצאות 14 סופגניות. כל אחת= ארוחת ביניים אחה"צ. ניתן להנות עד פעמיים בשבוע
18 תגובות
אז זה שווה בעצם לביניים של פחמימה+ הפרי נכון?
וואוווווווווווווווווו עשיתי את הסופגניות יצא מדהים
איזה שמרים? יבשים?
אפשר קמח תופח במקום קמח ושמרים?
מתכוונת להכין מחר. מקווה שיצליח
עם מי אפשר לדבר לגבי הקבוצה בעיר אלעד?
חנוכה זה חג בעייתי.. עם כל הלביבות והלטקעס
לא הבנתי אם צריך ללוש ביד או במיקסר..
רשום שאפשר במיקסר עם וו גיטרה
דיייי הוצאתם לי את העיניים! זה לא פייר!!
אהבתי..נשמע ממש טוב
הטעם לא אותו דבר. לא יעזור כלום.. לא יעזור
את לא צודקת! וחוץ מזה למה כל השליליות הזאת
איך רק 3 כפות שמן לכזו כמות?? לא הגיוני לדעתי
ואם במקום ריבה מזריקים דבש או שוקולד???
זה כאילו שווה לפחמימה..?
מאיפה קלטת את זה? כי גם אני אשמח להבין
נשמע פיגוז!! ועוד הבטחתי לעצמי השנה לא לגעת בסופגניות.. ..